Kreativ drivvedhænger, en anden original DIY-projekt

Hvis du kan lide at tage vandreture i naturen eller måske ned ad floden, så har du sikkert lagt mærke til der er meget drivved der. Det er et glimrende sted at samle nogle. Du kan bruge disse naturskatter til alle slags DIY projekter. Hvis du har kæledyr, kan du lave noget originalt for dem eller kan bruge drivved til at gøre noget nyttigt for dit hjem. Dette er en bøjle fremstillet af et sådant materiale.

Lad os nu se, hvilke trin der skal tages for at skabe en lignende genstand. Først skal du samle materialerne. Du har brug for et stykke drivved eller en gren. Formen og størrelsen er din til at bestemme. Du har også brug for maskeringstape, maling og pensler, billedbøjler, skruetanker, en hammer og tænger. Start med at rense træet. Hvis du vil skabe det samme design som i billederne, skal du derefter bruge maskeringstape til at skabe striber.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Driftwood Decoration Ideer til at skabe en unik boligindretning
  • 7 sjove og kreative måder at dekorere tøjhængere på
  • 33 måder at sætte lyset på DIY Driftwood Art

Derefter afgøre de farver du vil bruge og male de første striber. Lad dem tørre helt og forsigtigt fjerne båndet. Gentag processen og lak nogle flere striber. Du kan bruge forskellige farver eller måske bare en tofarvet kombination. Lad alle striberne tørre og find så siden af ​​træet, der er fladest. Dette vil være den side, der går imod væggen. Ved hjælp af en hammer indsættes et eller to billedbøjler afhængigt af dimensionerne af det træ, du har valgt, og vægten af ​​de objekter, du vil holde på den. Derefter bestemmer hvor du vil have kroge til at blive placeret og skru dem i træet. Du kan bruge tænger om nødvendigt. Nu er alt hvad du skal gøre, tage træet og læg det på væggen. Nu har du et personlig og originalt sted at hænge dit frakke, taske, nøgler osv. Det fulde projekt kan findes på dejlige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar