Kreativ Leg-o-matisk stol makeover

Hvis du har en gammel eller beskadiget stol, som du engang kunne lide, men ikke er mere moderne, betyder det ikke, at du bare skal smide det væk. Det kan stadig reddes med lidt tid og friske materialer. Dette projekt viser os, hvordan en vintage Leg-o-matic stol igen kan blive frisk og moderne. Det er et kreativt projekt, godt udført af Janine fra Salvage Love. Disse 1962 stole sad bare alene i en lokal butik, indtil Janine så dem og besluttede at tage dem hjem. Hun er meget god til DIY projekter og så potentialet i disse vintage stole.

Først skulle stoleene udfoldes og skilles fra hinanden. Det var ikke let, men heldigvis var Janine instruktioner inkluderet på stole selv. Trærammen var i god form. Nogle små reparationer skulle gøres her og der bare for at få stolen til at virke frisk igen.

MoreINSPIRATION
  • Det unikke Louis XVI Gustavian Grå stolsæt
  • Lauren Chair med en smuk blomstretryk
  • Den hyggelige Ryder gyngestol

Når rammen var som ny igen, var det tid til polstring at blive taget hånd om. Den gamle måtte absolut gå. I et forsøg på at bevare stolens vintage design valgte Janine et lige så smukt men lidt mere moderne mønster. Dette gjorde det muligt for stole at bevare deres charme, samtidig med at man fik en lille opdatering. Som følge heraf er stolen igen brugt og klar til at være en del af en persons hjem. {Fundet på salva}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar