Kreative trappestige til dit hus af glæde

Alle forsøger at tilpasse sit hjem ved at tilføje nogle interessante tegninger eller glade farver på væggene. Men der er nogle dele af huset, som de fleste af os glemmer at pynte, fordi de er næsten skjulte, eller fordi de ved første øjekast synes at være kun detaljer. Men vi bør ikke glemme, at detaljer udfører perfektion!

Tænk nu på dine trappeopstigninger. Er de personligt tilpasset på nogen måde? Sandsynligvis ikke, så du bør tænke på at give dem en vis opmærksomhed. Resultatet bliver fantastisk ved den effekt, de giver til hele huset. Du kan tegne eller male noget på egen hånd, eller du kan få brug for hjælp fra nogle specialiserede virksomheder. En mulighed kan være de pre-stenciled risers fra Royal Design Studio.

MoreINSPIRATION
  • Dekorative trappe risere med design til alle smag
  • LED trappe lys
  • 3 nemme måder at dekorere trappe banister på

De to første billeder præsenterer dig eksempler på klassisk grafisk tapet, der harmonerer dit hjem design. Den tredje version af tapet vil skelne ved sin lyse gule farve, som vil bringe en lille glæde til dit hus. Den fjerde stencil er en mere neutral, som passer til ethvert design og vil give det mere elegance. Og sidst men ikke mindst, den fjerde stencil er skabt i studiet af Tamotsu Yagi Design, og det er velegnet til dem der foretrækker et enkelt farvet design. Efter at have set disse billeder, er jeg sikker på, at du vil overveje at dekorere dine trappeopstigninger på en måde, der passer dig bedst. Du kan bare ikke modstå glæden ved farver! {Fundet doorsixteen, 2 & 3,4 og 5, 6 & 7}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar