Kreativ garderobe på bærerkabler

Hvis du ikke kan lide store kasser i din garderobe af en eller anden grund, og du hellere vil vælge et alternativ, er her en interessant ide: en garderobe på bærerkabler. Det er en ganske usædvanlig ide, men det gør det ikke mindre funktionelt. Som du kan se, ser det endelige resultat simpelt og praktisk ud. En anden stor fordel er, at denne enhed tager lidt gulvplads og ville være et godt alternativ til små rum.

For at lave en lignende garderobe skal du have følgende forsyninger: 2 identiske segmenter af kabel, 4 kroge, ankre eller dowels til fastgørelse af kroge til loft og gulv, 2 stykker lanyard, elektriske klemmer og stålstænger. Du skal også bruge nogle værktøjer: en boremaskine, skruetrækker, kniv, måler lineal og tape og skruenøgle. Du kan finde de fleste af disse varer i hardwareforretningen. Før du begynder at bore huller i loftet og gulvet, skal du bestemme, hvor du vil placere denne usædvanlige garderobe. Du skal finde et rum, du er tilfreds med, og at du ikke vil beslutte at ændre senere, fordi hullerne stadig vil være der.

MoreINSPIRATION
  • Rimmel walk-in garderobe af Daniele Lo Scalzo Moscheri
  • 6 Inspirerende Makeovers Din Garderobe ville elske
  • Hvordan man vælger den rigtige garderobe til dit soveværelse

Du behøver ikke mange instruktioner, da det er ret klart, hvad du skal gøre. Marker det punkt, hvor hullerne skal være, brug borren til at lave dem og bestemme også hvor mange hylder du vil have, og afstanden mellem dem. Ståltværnene kan bruges til frakkebøjlerne og kan placeres på ethvert niveau. Sørg for at de sidder lige og gør det samme for træhyllerne. Du kan også male hylderne til et farverigt udseende. {Fundet på instruktører}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar