Cube House i Barcelona

Indtil nu har jeg præsenteret mange huse omgivet af en masse vegetation, steder der kommunikerer på en eller anden måde med naturen gennem åbne rum. Nå, nu vil jeg vise dig en anden slags hus, en minimalistisk, enkel en. Det er beliggende i et hyggeligt boligområde i Parets del Vallès, Barcelona, ​​Spanien og er designet af H Architects - David Lorente, Josep Ricart, Xavier Ros og Roger Tudó. Strukturen er stort set næsten en kasse omgivet af 3 meter bred perimeter nødvendig gårdhave, hvilket er den mindste obligatoriske afstand baseret på gældende regler.

Gården har kun en stribe græs i ryggen, fordi den i resten er belagt med firkantede betonfliser, der synes at være forbundet på forskellige måder og intensiteter med de vigtigste indvendige stykker af stueetagen. I syd kommunikerer gården med køkkenet mod vest med indgangen og mod øst med parkeringspladsen med direkte adgang til køkkenet. I den nordlige side af huset gør en stor terrasse forbindelsen mellem indersiden og det øvre havniveau.

MoreINSPIRATION
  • Sunken House med en gård bygget i bjergsiden
  • Wrap House af japanske arkitekter fra Future Studio
  • Et moderne hus inspireret af den hvide by Tel Aviv

Huset er lavet af sort betonblok, et materiale, der bruges til at løse den bærende vægstruktur og facade, ligesom alle de omkringliggende gårdspladselementer (hegn, fortove, bænke), så hele bygningen fungerer som en enhed. Indenfor er opholdsstuen simpel, med mørke overflader og finish dekoreret med elegante, minimalistiske dekorationer. En unik trappe adskiller stue fra køkkenet. Dette værelse er fyldt med moderne møbler og rustfrit stål apparater let skjult bag kabinetter.

For at give varme og farve til dette smukke, komfortable sted, har huset vinduer med trævinduer og udvendige døre i samme toner med den indvendige moderne indrettede trappe, og for at gøre det mere romantisk, blev der placeret en central pejs ud mod både stuen og køkkenet. {fundet på archdaily og billeder af Pedro Antonio Pérez}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar