Sådan bruges gardiner med glidende glasdøre

Glasdøre er en populær mulighed, og de er mest værdsat for, at de tillader os at spare plads, men også fordi de ser elegante, sofistikerede og stilfulde ud. Men da de stort set bare er store vinduer, tilbyder de ikke meget privatliv, så hængende gardiner er en af ​​mulighederne for at håndtere problemet.

Hæng en tynd metalstang tæt på loftet for at opretholde et simpelt og ensartet udseende. De lange gardiner kan dække hele væggen, ikke kun glasdørene.

Ikke alle glasdøre er store, men selv de mindre har brug for gardiner, hvis du sætter pris på dit privatliv. Områder som køkkenet behøver ikke de tunge gardiner som soveværelser gør. Gardinerne behøver ikke at blokere alt lyset. Faktisk er det bedst, hvis de ikke gør det.

Match gardinerne til væggen på væggen, så når de vælger at bruge dem, ser de ikke op. Plus, du kan matche hardware til dine belysningsarmaturer og andre accent detaljer.

En valance kan tilføjes for at skjule gardinarmaturerne. Det kan være lavet af træ til at matche vinduesrammerne og vindueskarme som i dette tilfælde. Det er et udseende, der fungerer godt i en traditionel eller rustik indstilling.

MoreINSPIRATION
  • Sommerfamiliehus med store glasdøre
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design
  • 10 Glidende indvendige døre - et praktisk og stilfuldt alternativ til alle typer boliger

Et gardin, der passer perfekt til hinanden, er ofte ideelt. Så prøv at matche det til rummets farvepalet eller skydedørrammen. I dette tilfælde giver den overordnede indretning gardinerne mulighed for at ligne et naturligt tilbehør.

Gardinestangen kan installeres på loftet, så gardinerne dækker væggen fra top til bund. Det er en særlig god mulighed for soveværelserne, hvor det er vigtigt for indretningen at se og føle sig harmonisk.

Endnu bedre kan gardinens hængende system se ud som en del af dørens design. Med andre ord vil stangen ikke skille sig ud og gardinerne vil ligne en organisk del af hele design og indretning.

Og når hardwaren ikke er skjult, kan den matche andre elementer i rummet, f.eks. Sengrammen eller hovedgavlen. {Fundet på jodifoster}.

Det er også muligt at vælge andet end dine sædvanlige gardiner. En række andre vinduesbehandlinger kan også anvendes til glidende glasdøre. Se for eksempel disse blinds. De ser ud til at være bambus nuancer. {Fundet på ownbydesign}.

Selvfølgelig kan du vælge at have ingen gardiner overhovedet og lade sollyset invadere rummet. Det er noget at overveje i tilfælde af sociale områder som stuen eller spisepladsen, men ikke private zoner. {Fundet på griffinenrightarchitects}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar