Curvaceous Mansion i Melbourne Reflekterende en afslappet livsstil af Rachcoff Vella Architecture

Reflekterende en rolig livsstil, dette kurvagtige palæ i Melbourne, kaldet The Hill House er arbejdet i Rachcoff Velle Architecture. Arkitekterne forestillede et boligareal, der perfekt afspejler det saltede og bløde havmiljø. Klienterne ønskede noget stilfuldt og komfortabelt, et hus med panoramaudsigt, hvilket tyder på, at stranden kun er få skridt væk. Beliggende på toppen af ​​bakken, tilbyder huset nogle af de bedste udsigter over de vidunderlige omgivelser. The Hill House er opdelt i to forskellige blokke: en i enkle og lineære linjer og den anden, legende og kurvagtige, der giver en tydelig personlighed.

Interiøret er elegant, pænt og ryddeligt. Det skaber en problemfri overgang mellem miljøerne og forbedrer følelsen af ​​frihed. "Konceptuelt er interiøret udtænkt som rum, der gør det muligt for den største beboer at engagere sig med omgivelserne og omfavne en afslappet livsstil og et roligt miljø. Fleksibiliteten i de indre rum giver også hende mulighed for at være vært for en tilstrømning af gæster og øge livets energi og tempo. "For at afspejle den uendelige ro omkring dette hjem blev mure hvidt malet. Nuancer af varme farver (som gul og rød) blev tilføjet dog for at undgå ideen om et sterilt hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar