Bøjede linjer og udsøgte udsigt Definere Ventura House i Dorset, Storbritannien

Ventura House er en moderne familiebolig i Dorset, Storbritannien, udviklet af David James Architects & Associates i samarbejde med Husen Developments. Beliggende på et sted med forskellige højder, var projektet optimalt tilpasset sin udsigtsposition: "Det pågældende sted vender mod sydvest på en stejl skråning med udsigt over Poole havn fra første og anden etage. Området om Aftenbjerg ligger i bydelen Poole, Dorset og i umiddelbar nærhed af maleriske strande ", forklarede arkitekterne. Glas vinduer blev ansat i hele, maksimering af synspunkter i alle retninger.

På grund af sine buede former, stærke grå aluminiumsliner og position på skråningen, har Ventura House en slående gadesynlighed. Her er mere fra arkitekterne med hensyn til dets specielle egenskaber: "Indgangen er indstillet med en lodret stonewall, der sidder parallelt med et buet skulpturelt indre trappehus. Der er rigelig stue, fire generøse en-suite soveværelser, en integreret dobbeltgarage, hjemmebiograf og en separat undersøgelse. Pinnacle er solrummet på tredje sal med 180 graders udsigt og en flydende indendørs udendørs terrasse. "Ved at bruge forskellige farver og teksturer skabte designerne frisk og levende interiør. Tag et kig og fortæl os hvad du synes!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar