Simon Benjamin Crafts Custom English Kitchen

Simon Benjamin Furniture, et hurtigt voksende firma baseret i Sussex, England, skaber skræddersyede engelske køkkener i to versioner: klassisk eller moderne. De familieejede forretningsmæssige design og hånd-gør hvert af sine køkkener til ordre i sin Sussex-mølle. "Vores kreative team er stolt af vores traditionelle teknikker, opmærksomhed på detaljer og ansvarligt fremskaffede materialer," siger firmaet.

Selskabets klassiske køkkener har døre og paneler i massivt tulipræ. Langvarig krydsfiner former resten, og massive tømmermåler med skuffer skaber en traditionel link. Dens moderne køkken indlejrer stilfulde midten af ​​århundredes design med rene linjer. Kabinetsinteriør er lavet af krydsfiner med amerikansk valnødfiner.

Et ergonomisk designet køkken hjælper med at optimere de handlinger, der finder sted i hjertet af dit hjem. Færdiggjort og malet for hånd, hver Simon Benjamin køkken er lavet til ordre. "Vores prisvindende service sikrer, at du har din mening i hvert eneste element i dine nye møbler fra begyndelsen til slutningen," siger firmaet.

Disse skræddersyede køkkener kommer i en række farver, herunder mange neutrale. Tjek de tilgængelige muligheder og start med at planlægge det engelske køkken i dine drømme.

Opbevaring, arbejdsområde, materiale og finish: alle sammen i denne samling, så du kan inspirere til din næste køkken makeover. Tænker på at tage det et skridt videre? Husk at tjekke vores Ultimate Guide til Kitchen Flooring Idéer og Materialer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar