10 brugerdefinerede design, der vil gøre dig glad i underkategorier

Coasters er de irriterende ting, som man altid insisterer på at bruge. De kan være praktiske, men de er bestemt ikke noget, du nyder. Men har du overvejet det kun fordi du ikke kan lide den måde, de ser ud på eller det materiale de er lavet af? Der skal sikkert være noget, du kan gøre ved det. Løsningen på sådanne problemer er næsten altid den samme: et brugerdefineret design.

Alle er formentlig bekendt med de grundlæggende korkkystfartøjer, der ikke rigtig skiller sig ud på nogen måde. De er normalt dekoreret med brugerdefinerede billeder. Men hvad nu hvis du ikke kan lide nogen af ​​disse designs? Så kom med dit eget. Brug en malpen til at dekorere en flok af disse blanke korkunderstøtter og lav noget, du vil elske at kigge på.

I stedet for et frihåndsdesign på kysterne kan du vælge frimærkealternativet. Dybest set vil du bruge frimærker til at personliggøre hver coaster. Før du gør dette kan du også vælge at male korkkystene for at ændre deres udseende. Du kan gøre dem af samme farve for at skabe et matchende sæt, eller du kan vælge en anden nuance for hver enkelt, også afhængigt af det frimærke du planlægger at bruge. {fundet på craftpassion}

Der er også mulighed for at bruge klæbende vinyl til at tilpasse en flok kulisser. Du kan endda vælge et tema som sommer eller strand fest. En dejlig design ide i dette tilfælde kan være beach ball mønster featured på painttheownown. Du skal bruge hvid, rød, gul og blå vinyl, noget at skære det med og korkkystfartøjer.

For projektet om ilovetocreate er listen over forsyninger lidt usædvanlig, herunder klæbemiddel, korkfirkanter og cykelkæder. Først sporer du cirkler på korken og skærer dem derefter ud for at gøre kysterne. Du kunne bare købe en pakke kork kystfartøjer i stedet for at gøre dette. Derefter indpakker du bare cykelkæden rundt og skærer den. Brug lim til at sikre den til coaster.

MoreINSPIRATION
  • DIY Geometrisk Filt Coasters
  • Sådan laver du dine egne Coasters - 29 DIY Wonderful Designs
  • Lav din egen reb Coasters

Selvfølgelig er korkunderstøtter kun en mulighed. Du kan også vælge at bruge en række andre materialer. For eksempel kan du lave krydsfiner kystfartøjer, som du kan dekorere med søde lille farverige pom-poms som vist på surelysimple. Du skal bruge krydsfiner skåret i cirkler, maling i forskellige farver, en pensel, pom poms og lim.

Et andet alternativ kan være at lave tekstilunderlag. I forbindelse med projektet om indigestitches er den interessante del imidlertid ikke brugen af ​​stof, men den måde, den blev trykt på. Herefter bruger du to lag stof og to lag smeltbare plus en af ​​filt til hver undergrundsbane. Du syder derefter rundt om kanten for at forsegle den.

En lignende men enklere idé kan være at lave filt coasters. De nødvendige forsyninger omfatter kork coasters, filt, stof lim og en nål og tråd. Skær filten til størrelse, og hvis du vil, sy på en dekoration. Lim derefter filten til korkbanen. Du kan finde dette projekt på thethingsshemakes.

Hæklede coasters er et smukt og stilfuldt alternativ til dem, der ønsker at prøve noget andet. De ser virkelig hyggelige og perfekte til varme drikke. For at gøre dem skal du have garn i forskellige farver og en hækling. Du kan finde alle de ekstra detaljer om dette projekt på lebenslustiger.

Kystkørslen på mypoppet er inspireret af nautiske knuder. De bruger den franske strikketeknik. For at lave lignende underlag skal du have bomuldsgarn, en fransk strikker, en 2 mm hæklingskrog, et ark håndværkfilt og noget hurtigt tørt håndværklim.

På letsmingleblog er der en anden og meget alsidig designside, der afsløres: birkeskib. Hver coaster er lavet af en skive birketræ. Du kan vælge at male det og derefter forsegle det med polyuretan spray eller du kan lade det holde sin naturlige farve. Bland malingen med vand og påfør den med et papirhåndklæde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar