Custom Single-Family Home i Seattle forbinder beboere med design

Forestillet som et sted, hvor familien kommer sammen, præsenterer denne brugerdefinerede enfamiliebolig en volumetrisk, slank arkitektur klædt i en mørk hud. Med vinduer der danner facaden, tiltrækker det moderne familiehus masser af naturligt lys indeni. Clerestory windows hjælper med at oplyse interiører uden overordnede privatlivets grænser.

Madison Park Residence er designet af arkitekturstudiet Capsule, og findes i Seattle, Wash.

Et rummeligt stort rum hvor familiemedlemmer kommer sammen regerer i grundplanen. Dette store centrale rum var designet, så ejerens udvidede familie kunne samles for at lave mad, læse, hænge ud, spise og nyde hinandens virksomhed. Værelset spredes over mere end 900 kvadratmeter.

Denne overlapning af mellemrum, der kun har en grundlæggende funktion, sker med elegance. Hver en strømmer ind i den næste, transformerende handlinger og bevægelse; sociale interaktioner er alle forbundet via design. Vi har kun ét spørgsmål: hvordan renser familien vinduerne med de høje lofter og høje vinduer?

Fotografier af Sozinho Imagery viser de mange slående træk ved den brugerdefinerede enfamiliehus, der ligger på et hjørneparti. Bemærk, hvordan den strategiske placering af vinduerne giver mulighed for privatlivets fred. Hjemmet minder om dette moderne brasilianske hjem med en elegant tilgang til design.

Ønsker du at opgradere dit hjem? Find en Seattle indretningsarkitekt fra vores kuraterede liste.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar