Customizable kaffekuber af Kazuko Okamoto

Kaffekuberne er en samling lænestole og alsidige siddepladser fremstillet af genbrugsmaterialer. Det blev designet af Kazuko Okamoto i 2010 for Green Furniture Sweden. Stykkerne er lavet af moduler med geometriske former og minimalistiske former. Modulerne er dækket af genbrugs kaffesække sække. Nu er samlingens navn blevet gennemsigtig.

Modulerne eller terningerne, som de også kan kaldes, har originale prints fra kaffeplantager rundt om i verden. Ideen om at bruge kaffebønnesække som stof til lænestole er originalt og gør hvert stykke entydigt og anderledes. Udskrivningerne og det overordnede udseende af lænestole afhænger af hvilken kaffe der er mest populær i Stockholm på det tidspunkt, de er oprettet. Hvis du hellere vil have dine kuber indpakket i anden type stof, er der også andre muligheder.

MoreINSPIRATION
  • Kaffebønnerbønnesækken af ​​Johanna Hansson
  • Frank Gehry Color Cubes
  • Opbevaring Pink Cubes til Kids Room

Lænestolene har en slidstærk jute klud på sædeområdet, men også andre typer stof er tilgængelige, som f.eks. BENE økologisk bomuldsstof eller vegetabilsk baseret økologisk garvet læder. Du kan også vælge dit eget stof eller læder og sende det til producenten. Lænestolen har eget valg af materiale. Cubens dimensioner varierer fra 76 × 57 cm til 76 × 76 cm eller 76 × 76 cm med ryglæn. De er meget alsidige og har et originalt udseende, der passer til en række forskellige rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar