Customizable Industrial Style Vandhaner Design fra vandmærke

Vandhaner design er ikke kun trendy, det er noget at skabe kvalitet, tidløse stykker. Selvom vi kun taler om vandhaner, har VVS aldrig set så catchy! Disse moderne vandhaner udgør en fascinerende samling fra Brooklyn-baseret producent Watermark Design. De er lækkert designet til at passe ethvert rum, hvad enten det er gammelt eller nyt.

NavngivetElan Vital Collection, alle stykker der former denne inspirerende samling er tilpasselige med hensyn til bredde, højde, antal albuer og finish. Dette sikrer, at dit hjem bliver perfekt dekoreret med den rigtige slags vandhane, der opretholder en elegant atmosfære. Fremragende håndtag sikrer, at kraner fremstår forankret i det 18. århundrede, men deres moderne kurver skriger tidløs elegance.

Forestil dig disse kraner i køkkenet eller i badeværelset; På den ene eller anden måde er de ikke kun nyttige, derfor funktionelle, men også dekorere det ønskede rum med en blanding af industrielle og nutidige.

Hvis du har fundet en uforklarlig attraktion for dekorative VVS, skal du vide, at Elan Vital Collection's enkelthulletilstandsskraner og fartøjsvand kommer i fire standardhøjder, og du kan vælge den perfekte til dine behov. Den industrielle kraveindsamling var smukt udskåret med varme / kolde mærker på håndtagene, hvilket gør denne grove detalje en fristende. Den industrielle køkkenhaner har også en teleskoparm, der hjælper både med funktion og æstetisk appel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar