Smuk og unik lejlighed - Betonminimalisme

Hvis du leder efter en lejlighed, der ikke er almindelig, kan denne lejlighed - "Concrete Minimalism" være en god kilde til inspiration for dig. Lejligheden er konstrueret i et premiumområde i Madrid af Abaton Architects, og er et ægte tegn på klassisk skandinavisk design og minimalistisk interiør.

Dekoreret i loftet stil, er beton blevet brugt rigeligt i hele huset for at give en unik kunstnerisk touch til strukturen. Grå, hvid og grøn er de tre farver, der har været jævnt brugt i hele huset. Betonborde og stråle skæres gennem væggen højt over muren i den åbne stue for at visuelt opdele rummene.

MoreINSPIRATION
  • Sildbensgulve og betonkolonner forbundet med moderne minimalisme
  • Unikke Butterfly Coffee Table
  • Spektakulær lejlighed i New York

Minimalistisk design og velvalgte stykker af moderne møbler tilføjer meget personlighed til huset uden at forstyrre betonhusets naturlige skønhed. Skabe og klædeskabe står på brede ben og er blevet indviklet ud af upoleret træ for at få den klassiske stemning. Lavtliggende kaffeborde er blandet med udsøgte vævede måtter med kedelig finish og lænestol og behagelig sofa for at skabe en imponerende stue. Store glasvinduer med rustfrit stål udover at se spektakulære tillader også i det udendørs naturlige lys at rejse indendørs. {Fundet på nuevo-estilo}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar