Delikate, Feminine Te Tid Farvekombinationer

Måske inviterer du pigerne til at indhente noget, eller du er bare virkelig inspireret af bløde farver, friske blomster og dejlige designs af te tid. Uanset hvad der er tilfældet, har vi lavet en liste over vores yndlings farvekombinationer til et te-tid inspireret værelse, krog eller begivenhed. Roser, rødme, kopper og saucer og måske en brugte vase eller to, er alle inspireret af de vidunderlige lækkert, feminine te-tid design. Tag et kig!

1. Blå og guld.

Lidt mere raffineret og sofistikeret, blå og guld kan helt sikkert gøre et stænk. Brug denne kombination til en indvendig samling eller i løbet af efteråret og vintermånederne, når farverne er mere dæmpede. Vi elsker fløde og blå china parret med citron og honning på bordet. Husk, selv edbles på din fests tablescape er en del af designet.

2. Laks og lavendel.

For en mere unik kombination, prøv laks og lavendel. Parret ser vidunderligt ud på en skarpt hvide, og det er en lettere og mere legende duo. Det er stadig lækkert og feminint, men har også en flot og eklektisk appel til dem, der har mere smag. Brug frisk lavendel til ikke kun at tilføje den varme, smukke tone til bordet, men også den vidunderlige aroma.

3. Blush & Cream.

MoreINSPIRATION
  • Funky Udvendige Farvekombinationer
  • Altid stilfulde, klassiske farvekombinationer
  • Unikke farvekombinationer til køkkenet

En af de mest traditionelle te-time farvekombinationer er blush pink og cremet hvid. Det er tidløst, det er feminint, og det får ethvert værelse til at se ud og føle sig simpelt og smukt. Og du kan bruge dem, men du kan lide! Brug rødme og din grundfarve og brug cremer som accenter eller omvendt, du kan simpelthen ikke gå galt med denne stilfulde duo.

4. Rød og lyserød.

Levende og sjovt, rødt og rosa fungerer godt sammen for at skabe en kirsebær atmosfære. Perfekt til fødselsdagsfester eller bare for en livlig følelse, komplimenterer denne duo, fordi de er fra samme familie, men det tillægger også dybde fra den kontrasterende lysstyrke. Vi elsker det parret med en skarp hvid, så det poper lige uden for bordet!

5.Green & gul.

For noget ekstra springlignende, prøv grønne og gule. Mintgrøn, græsgrøn eller stedsegrøn par med alle de mange gule nuancer, så brug bare det, du elsker. Det er en unik tage på en traditionel tefest, men den er stadig delikat og smuk! Plus, vi alle elsker te partier i de varmere måneder, og dette synger foråret!

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar