Dala Lounge Chair

Denne ting er frisk! Så frisk, at den netop blev præsenteret på Salone del Mobile 2012 fra Milano. Dette produkt er Stephen Burks skabelse, en af ​​de mest talentfulde designere fra Amerika. Nogle siger, at DALA er den første samling af vævede møbler, der forener overflade og struktur. Alt, hvad vi ved, er, at denne samling nærmer sig nye ideer, der introducerer offentligt innovative og stilfulde møbler, men det går ikke ud af det. Under den farverigt pulverlakerede ramme af ekstruderet aluminiumnet er der et specielt økologisk stof.

Dette stof tog år med forskning og udvikling og er fremstillet af genbrugsmat og drikkeemballage blandet med genanvendeligt polyethylen; en industriel første for Dedon selskab. Hele DALA kollektionen lavet som denne består af en lænestol, en osmannisk og en fæces, der dobler meget godt som sidebord eller som et enkelt almindeligt bord. Hele kollektionen er karakteriseret ved letvægts, bærbarhed og komfort.

MoreINSPIRATION
  • Dala samlingen af ​​Stephen Burks
  • Aluminium Lounge stol til udendørs ved Herman Miller
  • Alfresco lounge stol med pude

At disse varer er lavet af materialer som aluminium og stærke syntetiske fibre, gør hele samlingen meget nem at flytte fra terrassen til den nærliggende strand. For bedre at blande sig i forskellige miljøer gjorde producenten denne tilgængelig i tre glade farveskemaer: hav, ild og græs, der har et mønster af striber af forskellige tykkelser. Det specielle stof, jeg fortalte dig om, har en slags særprægende luster, en næsten læderlignende tekstur, der gør det meget behageligt at røre ved.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar