Dang Residency i Seattle - skinner i naturligt lys

Der er mennesker, der er interesserede i de klassiske modelhuse, mens andre er interesserede i det moderne design. Dang Residency i Seattle, er et træhus, to-etagers bygning, som er smukt dækket af naturlig cedertræ. Dette er designet af Pb Elemental Architecture. Huset er omkring 3600 kvm i overflade.

Huset er godt designet med tre soveværelser og et medierum. Studierummet og stuen med tilstrækkelig åben plads tilføjer til komforten i huset. Den interessante del af huset er den måde, de har brugt skylight og vinduerne til at bringe lys ind i huset, herunder hvert hjørne.

Gårdhavepladerne er rene og velordnede, så græsset vokser ved siden af ​​dem.

MoreINSPIRATION
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Betonfacadebolig med store vinduer til naturligt lys
  • West Seattle Residence af Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Den lange smalle stue er veludformet med et åbent køkken og mange andre møbler, der er moderne fra de grønne puder til det runde sofabord.

Alt i alt er huset meget rummeligt og har meget plads til spiseplads og underholdning. Det er et hus, som mange af os drømmer. Kan du lide?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar