Kulturel skønhed tager en moderne tur i en minimalistisk lejlighed

Dialogen mellem materiale, farve, tekstur, lys og alt andet er kernen i alle smukke og harmoniske indretninger. Disse er de elementer, der interagerer og kommunikerer på måder, vi ikke altid forstår, og resultaterne er nogle gange ekstraordinære. Dette gælder for alle mulige ting, ikke kun indretning.

Faktisk er der nogle gange en tæt forbindelse mellem udformningen af ​​et rum og andre domæner. For eksempel tager denne lejlighed i Shanghai inspiration fra traditionelle kinesiske landskabsmalerier. På samme måde som blæk og farver bruges der for at skabe vidunderlige visuelle effekter, blev disse elementer brugt her for at gøre rummet til at kende og føle beroligende, stilfuldt og indbydende.

Materialerne, farverne og lyset blev fagligt manipuleret af arkitekterne på Wei Yi International Design. Studiet mener, at der er mere til dagens renoveringer og renoveringer end blot design. Hvert projekt har en mere dybtgående betydning, der tales om dybe forbindelser, transformationer og aspekter af livet. Designpraktikken skiftede interesse fra møbeldesign til kunst, og det hjalp med at definere deres stil på en måde, der gør hvert rum til at skille sig ud.

Lejligheden har et samlet areal på 165 kvadratmeter og blev renoveret i 2014. Det øger nu en manhule indretning defineret af maskulin gråtoner og af forskellige robuste teksturer og finish. Faktisk er grå den vigtigste farve, der anvendes i hele lejligheden, med variationer og lejlighedsvis hvid og sort tilsætning.

MoreINSPIRATION
  • Moderne lejlighed bringer japansk skønhed til Tel Aviv
  • Traditionen tager en moderne tur: Rækkehus med stenvægge
  • Minimalistisk Lejlighed Indretning Med En Luksuriøs Touch

Selvfølgelig er der også en lejlighedsvis farvefarve. Spisestue, for eksempel, har røde stole arrangeret omkring et stilfuldt bord. De suppleres af et vægmaleri, der også bruger rød som hovedfarve.

Opholdsstuen har et smukt strejf af gul i form af et loft LED-lysarmatur, der strækker sig langs vejen og ind i tilstødende rum.

På trods af den begrænsede palette af farver og det faktum, at de materialer, der anvendes overalt, ikke rigtig viser deres individualitet, har lejligheden en overraskende harmonisk og velafbalanceret indretning. Atmosfæren i hele er indbydende og hyggelig, selvom grå ikke er den varmeste farve i spektret.

Lys og skygge spiller altid med hinanden og udfører indretningen og skaber en behagelig atmosfære. Du kan se her, hvor smukt arbejdsområdet er trods sin enkelhed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar