Mørke & Moody Walls til et hyggeligt soveværelse

Af en eller anden grund kan mørke vægge være skræmmende. Måske har mange af os haft mantraet, at "lyse farver får en plads til at føle sig større" kører for vores hoveder i så mange år, at det er svært at ombryde vores hjerner omkring en helt anden tankegang - det faktum, at mørke, dramatiske vægge kan skabe plads føler sig intim, varm og fredelig.

Uanset dine personlige følelser er mørke vægge helt sikkert en trend i 2014. Selvom du ikke er klar til at trække ud midnattshudet maling til dit eget rum endnu, her er nogle inspirerende billeder af mørke vægge i soveværelset, der skaber en magisk , sofistikeret, hyggeligt resultat. Hvem ved ... måske vil ideen vokse på dig?

Mørke vægge fremmer ultimative æstetiske drama, og et soveværelse er en perfekt indstilling. At holde andre møbler mørke (er) giver følelsen af ​​humørheden.

En mørk forvitret trævæg pakker et visuelt slag; naturlige elementer som dette er indbegrebet af hygge.

Taler om træ ... Denne rige moody grå maling farve fungerer perfekt sammen med masser af varmt træ på gulvet, døren, bjælker og loft.

MoreINSPIRATION
  • Mørke (og overraskende beroligende) soveværelse vægge
  • Bestå et tilstedeværelse: Dark Accent Walls, der udarbejder en erklæring
  • 6 bedste malingfarver for at få dig de humørsvingninger

Dette soveværelse er i sidste ende "cozificeret" af sine dybe trækvægge og rørende vinteragtige tekstiler. Et fåreskind tæppe og varmt kaste er flotte sammenstillinger med den smukke messing sakslampe.

"Mørk" er en ting; "Sort" er en anden ting helt. Men parret med mørke gulve og nogle blødgørende berøringer af hvide og lette neutrale, tager dette traditionelt trimmet soveværelse et skridt ind i kølige moderne verdener.

For en fuldstændig omringende moody føler, stop ikke med mørke vægge - bære dybden gennem lofter og gulve også. De mindste glimt af lys og farve skiller sig ud i dette chicly intime grotteagtige soveværelse rum.

Mørke soveværelse vægge er et elegant dæmpet fundament for udstillingsværktøjer kunst og metalliske detaljer, såsom på en lampe, rammer og møbler.

Vær ikke bange for at gå mørkt i en faktisk farve, som denne dybe, rige koboltblå. Det holder rummet i live, samtidig med at man opretholder en kuperende følelse af varme og ro.

Inden for et hav af hvide møbler og tilbehør, holder lige sengetøj, mørke vægge soveværelset både forankret og sofistikeret. Silhuetter og unikke former fremhæves smukt i en sådan indstilling.

Hvad synes du? Er der dramatisk mørke vægge til dig?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar