'Dag' Stue Design fra Diotti A & F Italien

Dagligstue og rum er kerneområdet i huset, og derfor er det vigtigt, at designerne oparbejder deres magi for at komme med en særlig levende plan. 'Dag' et opholdsrum design fra Diotti A & F Italien er et godt eksempel på, hvordan farverne hvide og grønne kan bruges i en kombination for at gøre boligarealer mere attraktive.

Indretningskvalitet sammen med ledig plads gør dette boligareal meget meget funktionelt. Målet var at finde en blanding af modernitet og eksklusivitet og med 'Dag' fra Diotti A & F Italien, det samme er opnået.

MoreINSPIRATION
  • Yara Kitchen Collection fra Diotti A & F
  • Moderne Stue Interiør Design
  • Moderne Dagligstue Design af Circulo Muebles

Her er nogle meget smukke og moderne stue design ideer. Hylderne og opbevaringsstykkerne er meget interessante, og de er også meget alsidige. Den terningformede vægfunktion er virkelig interessant hvad angår design og farve.

Det er en meget funktionel samling og det er også meget funktionelt. Det giver dig mulighed for at bruge din fantasi og kreativitet og skabe nogle rigtig interessante billeder. Tingene omkring disse stuen samlinger er, at de er meget enkle, minimalistiske selv, og de klarer sig stadig at skille sig ud og se smukke og attraktive ud. De anvendte farver er levende og smukke. Kombinationerne er ækvilibreret, og resultatet er overraskende stort. Samlingen indeholder masser af lagerplads, og der er ikke behov for ekstra dekorationer, fordi møblerne selv er dekorative.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar