De Markies - en lille men genial og tidløs rejsende mobilhome

De, der gerne vil rejse meget og at udforske nye steder, beundre landskabet og nyde nye oplevelser, vil sandsynligvis foretrække at sove i et telt eller en slags mobilhome i stedet for at gå på et hotel. For dem fandt vi en vidunderlig løsning. Dette er De Markies. Dets navn oversættes som "The Awning" og det er et mobilhome med et klassisk og tidløst design. Det er også fuld af overraskelser.

Denne konstruktion blev skabt af den hollandske designer Eduard Bohtlingk og blev indført i "Midlertidig leve" -konkurrence i 1985. Den blev opfattet som et mobilhome til brug på vejen. Det måler 2,00 m ved 4,50 m. Det kan måske ikke se meget rummeligt, når det er kompakt, men vent indtil det afslører sit sande ansigt.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanlig form mobilhome
  • Mobile Home Køkkener - Luksus på hjulene
  • Tidløse Antwerpen hjem af Vincent Van Duysen

Gulvpladsen øges dramatisk, da væggene bliver gulve på begge sider. På denne måde får du tre gange mere plads. De Markies blev tildelt den offentlige pris på Rotterdam Design Prize 1996, og selv om det ikke er en moderne skabelse, er det stadig meget imponerende. Det har en tidløs skønhed, der gør det meget charmerende.

Det mest imponerende ved denne struktur er den effektive brug af materialer og rum. Intet er spildt her. Når den foldes op, ligner den enhver anden camperstruktur, men når væggene foldes ned, afslører det et helt nyt udseende. Tilføj blot nogle møbler til disse hjælpesteder og nyd det. Jeg tror det er rigtigt, at gode ting kommer i små kasser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar