Decluttering ideer til hver bordplade i dit hjem

Vi har alle fladt overflade i vores forskellige hjem og på et eller andet tidspunkt har du været fristet til at dumpe ting på disse overflader. Det kunne foldes tøjvask, skole arbejde, pung og jewelries. Hvis det er i køkkenet, kan der være køkkenartikler, stakke af mails, elektriske apparater eller begivenhed, som børnenes håndværksprojekter ligger på overfladerne. Selv badeværelset og vaskerummet er ikke udeladt af disse cluttering. Du behøver ikke altid at foretage en større oprydning, før du spiser på din spisebord hver eneste nat. Med de nedenstående tips er der mulighed for at få rodløse overflader i dit køkken, badeværelse og vaskerum.

Reducer antallet af bordpladeapparater i dit køkken:

Du behøver ikke nødvendigvis at røre dit køkkenplade med ethvert apparat, du kan lægge dine hænder på for at vurdere det som værende fuldt funktionelt. Du kan opretholde et slankt og funktionelt køkken med kun et eller et par apparater på de flade overflader. Tepotten kan altid stå på overfladen, men for de apparater, som du bruger mindre ofte, skal du have dem stablet i hylderne eller skabene, så snart du er færdig med at bruge dem. For apparaterne er du sikker på at du ikke længere har brug for, men de besætter unødvendig plads på de flade overflader, slippe af med dem.

Hold dit badeværelse bordplade klart af varer:

Borte er de dage, når badeværelset bordpladen er rodet med forskellige typer sæbe, lotion, mundskyl og andre toiletartikler. I denne moderne verden gør det øje. Det betyder, at de ikke skal være på bordet, uanset om de er produkter og genstande, du bruger dagligt eller ej. Du kan oprette ekstra lagerplads under vasken, hvor du kan gemme varerne og hente dem efter behov. Du kan endda få en lomme arrangør, der kunne hænges fra væggen og lægge dine shampooer, lotioner og sæber der. For at få mere plads til fornødenheder, slippe af med de produkter, der er udløbet eller slidt ud.

MoreINSPIRATION
  • Badeværelse Countertop Trends for dette år
  • Sådan afbryder du dit hjem værelse ved værelse
  • Hvordan slippe af med Clutter i hjemmet

Declutter vaskerummet:

Simpelthen fordi det hedder et vaskerum, betyder det ikke, at du bør bøje tøj på de flade overflader i rummet. Har hylder og skabe installeret, hvor der nemt kan gemmes varer. I stedet for at smide beskidte tøj på bordpladerne, skal der være kurve placeret strategisk under arbejdsfladerne for at holde de beskidte tøj, indtil de vaskes. Efter at være tørret, fold det vaskede tøj og læg dem, hvor de skal være i stedet for at leve dem på bordpladen.

For en minimalistisk tilgang til organisationen, overvej decluttering overflader i hele dit hjem. Uanset om dit køkken kunne bruge mere brugbare madlavnings- og præparater, eller dit badeværelse har kun et for mange tilbehør på tælleren, skal du bruge disse nyttige tips. En klar tæller kan hjælpe dig med at finde varer hurtigere og lade dit hjem være mere funktionelt, end du nogensinde troede.

Billeder: 1, 2, 3, 4, & 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar