Deconstructive Architecture Stiger i israelsk Avocado Grove

Beliggende i HaSharon, er denne ejendommelige boligstruktur bygget under israelsk sol en del af Neuman Hayner Architects 'portefølje. Ejerne - musikere, der ønskede "en dekonstruktiv bygning, midt i en avocado lund"- aldrig forestillet sig, hvordan deres nye hjem ville inspirere hundredvis til at stole på arkitekter, de arbejder med.

DetAvocado Grove House afspejler respekt for miljøet og ejerens komfort i en lækker og inspirerende naturlig avocado lund. At reducere interventioner til et minimum, arkitekter holdt mange træer og forestillede sig hjemmet, der forbedrede skønheden hos dem tilbage.

Vi forsøgte at minimere antallet af træer, vi måtte rydde. Planen krævede pladsen på seks træer, men desværre opdagede vi, at et syvende træ var syg for at overleve, så vi forstørrede verandaen.”

Disse store træer hjælper med at skygge den eksemplariske have og sammen med et stort skråbetonbeton tage den ønskede mængde lys indvendigt. Arkitekter Sharon Neuman og Hila Tsur sørgede for, at planlægningen aflyste deres kunders behov for åbne rum med stedspecifik design fyrværkeri, der stabiliserer arkitekturen som "store åbninger blev designet mod nord og syd, ideel til israelsk vejr. "Alle sine 164 kvadratmeter er stærkt oplyste og inspirerende.

Se nærmere på fotografier af Amit Gosher for at opdage detaljer som trappens farve eller det rammeløse hjørnevindue, der afgrænser verandaen fra den lyse oversvømmede stue og ved, at nogle gange har et hjem en arkitektur så mindeværdig, at hvert hjørne glitter med elegance og enkelhed . Så vil du måske se et stort eksempel på dekonstruktiv design udstillet af Casa Gòmez i Mexico.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar