Indretning ideer til dit hjems mindste værelse

Et nedenunder pulver rum er alt for ofte indrettet i nøjagtig samme stil som værelset, der sker ved at støde op. I de fleste hjemindstillinger betyder det, at resten af ​​værelset har samme design som gangen. Der er dog ingen god grund til, at din korridor og pulver rum skal dele det samme tapet og gulve. For det mindste rum i hjemmet investerer du nogle tanker i at designe det, som du ville for andre boliger. Trods alt vil dine gæster sandsynligvis betale et pulverlokale et besøg, og en veludformet vil gøre dem til at føle sig godt tilpas i dit hjem.

Brilliant Basins.

De fleste pulver værelser vil være korte på plads og har plads til et toilet og håndvask kun. Toiletter varierer ikke meget, men ved at indføre et ikke-standard bassin i dit rums design kan du indstille tonen til resten af ​​indretningen. Hvis du finder den rigtige håndvask, der passer til din smag, vil det være et godt udgangspunkt for resten af ​​designet.

Hvide porcelæn håndvaske er helt fine, men de er allestedsnærværende. Overvej et andet materiale i stedet. Træ, plast og børstet metal er alle meget gode alternativer. Og hvis du beslutter dig for at holde fast i det klassiske porcelænsbassin, hvorfor ikke gå til en mere usædvanlig form for at gøre det lidt mere af en funktion?

Metal.

Når du har lidt plads til at designe, kan et pulverrums rørarbejde være på udstilling. Boxning det ind, for at skjule det, kan optage værdifuldt gulvplads. I sådanne situationer gør du en dyd til nødvendigheden og fremhæver det, du normalt foretrækker at skjule, som nedrør og affaldsrør. Vælg børstet rustfrit stål vandhanefastgørelser og en håndklædestang, der passer til din bassinens affaldsrør. Hvorfor ikke udvide ideen og også bruge metalarbejde til dit bassin? Chrome fungerer godt som et alternativ til rustfrit stål.

Under trappen.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver et smalt pulverlokal, føler sig inviteret og behageligt - 15 ideer
  • Toilet-Sink Combo Idéer, der hjælper dig med at forblive grøn
  • Living Room Decor Idéer til boliger med personlighed

Hvis dit pulver rum er placeret under et trappehus, kan det blive endnu mere presset til rummet end andre steder. Lad være med at afskrække et klart design ethos, bare fordi loftet kan falde, eller fordi rummet har et akavet hjørne at forhandle. Sæt toilettet på det sted, hvor hovedrummet er mest begrænset. Hold farveskema lys i tone og hæng et stort spejl for at give følelsen af ​​mere plads. Et andet godt tip at installere et håndvask, der sidder i et hjørne, så gæsterne behøver ikke at presse forbi det.

Over toiletopbevaring.

Hvis du bliver skubbet til plads i dit hjems mindste rum, skal du installere nogle opbevaringsenheder på væggen over dit toilet. Hylleenheder, der er placeret over det næste, er den enkleste idé. Men et simpelt skab, som du kan lukke døren på, vil skjule væk enhver sløvhed.

Hyldevask.

Vask og bassiner, der er forsænket i en bordplade, er ret almindelige og ser lige så godt ud i et køkken som de gør i det mindste rum. Men hvis du har tilstrækkelig plads, hvorfor ikke gå til et produkt, der både er en bordplade og et bassin i en, en slags hyldevask. Disse enheder giver en meget ren linje, der er glædeligt for øjet og er lette at holde rent.

The Vintage Look.

For at få vintage hvilestue se, brug et gammelt stykke soveværelsesmøbler. Et fortryllet og antikke udseende kommode giver mulighed for en stor pulver rum opbevaring enhed. Du kan enten klippe ryggen væk, så du kan køre røret gennem det eller skære et hul i toppen for at sætte dit håndvaske i. Et andet klassisk top-top-look, der fremkalder vintage charme, er at vælge en marmorplade, der er indstillet mod dekorative fliser.

Pulverlokalbiblioteket.

Det er ikke for alle, men et hyggeligt hvilestue er lavet til et indbydende sted ved at give det den ekstra funktion af et lejlighedsvis bibliotek. En enkelt hylde med et par blade og let læsning af bøger er nok, men hvis du kan lide ideen, hvorfor ikke gøre det til et mini-læseværelse?

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar