Energisk indretning med neutrale farver - kan det gøres?

Neutrale farver er en vigtig del af de fleste indretningsordninger. For dem, der elsker dristige, livlige farver spiller de neutrale farver en afgørende rolle for at afbalancere poperne af dette og det og give æstetisk "hvidt rum". For dem der elsker en unimposing, fredfyldte farvepalet er neutrale rygraden for at skabe sådan . Og for alt imellem er det nødvendigt med neutrale farver, uanset om de er baggrunds- eller midtbane eller en kombination af de to. Her er 20 ideer til at holde din neutrale farve brug, herunder brug af neutrale maling farver, strategisk energisk og personlig.

Hvis du vælger en neutral farve på dine største møbler, såsom stue sofaen, er det sikkert og ofte klogt. Men det betyder ikke, at de neutrale møbler skal være generiske eller ho-hum. Interessante detaljer, såsom tufting på denne ekstra lange ivory Chesterfield sofa, bringe det neutrale stykke til forkant.

At spille med skala på uventede måder er en anden måde at bøve op på virkningen af ​​neutralt farvede rum. En høj, næsten helvægstort hovedplade minimerer f.eks. Behovet for ekstra tilbehør og detaljer i soveværelset, hvilket holder det i overensstemmelse med den iboende rolige æstetik af en neutral palette. Parret med en uventet høj-backed wingback stol er rent sjov og dejlig.

Tilføj et personligt præg med et mønstret tapet, som du elsker i neutrale farver. Dette fundament tilføjer masser af visuel appel, variation fra andre ligefremmede stykker i rummet og en følelse af diskret hygge.

Neutrale stykker mere end fordobler deres visuelle indvirkning, når de er parret med lignende eller identiske genstande. Disse krem-og-mandel klubstole, for eksempel arrangeret symmetrisk og flankeret af matchende frond planter er struktureret, bedøvelse og beroligende i deres neutralitet.

Når et rum er velsignet for at have store vinduer (især gulv til loft, som i dette rum), kan neutrale farver bare være det optimale valg for farvepaletten for at fremhæve udsigten og det naturlige lys. Alt for mange farver vil sandsynligvis distrahere fra vinduesudsigterne, som praktisk talt kan tjene som en form for levende kunstværk til alle formål og formål.

Farveblokering er på tendens i de seneste år, og klagen gælder for neutrale farver såvel som enhver anden kombination. Farveblokering, enten på vægge med neutrale malingfarver eller på møbler, tilføjer stor visuel attraktion på arkitektur og / eller design af specifikke stykker og er yderst effektiv med variationer af neutrale farver.

Lest man bør tro at alle rum dekoreret i neutrale farver skal være kedelige eller builder grade, viser dette billede det modsatte for at være sandt. Afviger størrelsen, silhuetterne og teksturerne i hvert stykke, samtidig med at neutraliteten bevares i farvepaletten, skaber et levende og fuldstændig indbydende rum. (For pladen er dyreprinter altid neutrale.)

En fabelagtig og enkel måde at tilføje charme og energi til neutrale, både i stor skala som et helt rum eller i en lille skala som et enkelt stykke, er at blande glans. Blødheden af ​​en faux fåreskind pude, for eksempel par smukt med en forgyldt metal base på en fæces eller ottoman - helt sikkert en sag hvor modsatte neutrals tiltrækker.

Rene linjer i belysningsarmaturer er en smart og personabel måde at indarbejde individuelle stilfølelser i et neutralt rum. Denne moderne messingarmatur, med globuslamper og asymmetri, ville indgyde ethvert rum med livlighed og raffinement. Overvej at vælge en neutral maling farve på modstående vægge, der gør armaturets silhuet pop.

MoreINSPIRATION
  • 10 Wall Art Ideas i neutrale farver
  • Neutrale farver i boliginteriør og hvorfor du har brug for dem
  • Hvad er neutrale farver og hvorfor skal jeg bruge dem?

At spille med modstridende neutrale er en dejlig måde at understrege interesse for i et neutralt rum. Hvor trægulve og møbler er på den lettere side, giver en mørk trekolv en fantastisk juxtaposition og dybde. Der er stadig masser af detaljer i begge neutrale komponenter for at gøre pladsen unik, rummelig og indbydende.

Opbryd en ekspansiv neutralt malet mur med en indviklet skærm eller vægdeler. Effekten undgår at forringe det neutrale farveskema, men forbedrer i stedet glamourfaktoren. Overvej at variere linjer, højder, vinkler og former i dit neutrale rum for virkelig at tilføje dybde.

Vælg lignende formede og designede stykker, som disse små runde borde, i varierede neutrale nuancer eller toner. De små forskelle i genstande selv vil gøre dem interessante, mens de neutrale farver visuelt melder dem sammen som et sæt.

Trætoner er iboende neutrale, virkelig. Træstykker vist eller brugt sammen vil sandsynligvis se godt ud, fordi de neutrale trætoner fungerer som analoge farver, når de kombineres på denne måde.

Hvis du tilfældigvis elsker en bestemt neutral farve (fx en varm grå), behøver du ikke at variere for langt fra den elskede nuance i dine dekorationsbeslutninger og stadig skabe et afslappende, sofistikeret rum. Brug simpelthen inden for rummet flere toner og toner af den ene neutrale farve for at tilføje dybde og interesse. (Glem ikke at variere teksturerne også for et ultimativt luksuriøst udseende.)

Spejle er ikke neutrale, i sig selv, men de har tendens til at tage udseendet af deres omgivende farvepalet, idet de er reflekterende og alle. Så når spejle afspejler de neutrale farver i dit rum, fordobles det den visuelle virkning af din palettes neutralitet og forbedrer farveskemaet endnu mere.

Varm, jordbunden grøn parret med træ (neutral for at afslutte alle neutraler) er en side lige ud af Mother Nature's playbook. Grøn er en farve, selvfølgelig - alle neutrale er farver - men det står som en absolut neutral, når de er parret på denne naturlige måde.

En moderne neutral farvekombination er sorte gråtoner med varme karamel eller cognacbrune. Brug variationer af disse nuancer lige i dit rum til en afbalanceret og moderne appel.

Neutrale farver er alt andet end kedeligt! Upholstering en barstol, kontorstol eller ethvert andet sæde med en slags neutralt tonet shag og parring med metallisk glans er lunefuld og attraktiv. Det faktum, at begge komponenter - shag og metal looken - deler basisfarven gør dette neutrale stykke endnu bedre.

Interessant kunstværk, herunder skulpturer, tchotchkes og tilbehør, bliver endnu mere interessant, når de vises i samme neutrale farvepalet. At gøre det gør deres forskelle i indhold og form skiller sig ud og mere. Slutresultatet er en "farverig" vignet ... sans meget farve.

Neutrale rum nyder stadig accent stykker. Forskellen kan dog være, at "pop" af farver er mere dæmpet eller gradere versioner af en levende farve. Denne strategi giver mening i et neutralt rum, fordi den varierede tone eller

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar