10 måder at dekorere med en fåreskind tæppe

Fur indretning, faux eller ægte, har altid været en tendens i visse stilarter. Men normalt stod vi fast med korte hår eller for brune hår eller ubehagelige hår. Så kom fremkomsten af ​​skandinavisk indretning og fåreskindtæppet tog spotlyset. Ægte eller falske, fåreskind tæpper er små, men meget komfortable. Hvid er den mest almindelige, men du kan finde dem i flere nuancer som grå og lyserød. Også de faux fåreskind tæpper er ikke en arm og et ben, hvilket betyder, at du kan tilføje flere til dit hjem uden at bryde banken. Her er 10 måder, du kan dekorere med et fåreskind, der vil overbevise dig om at købe to ad gangen.

Du har sikkert set fåreskind oftest i stuen indretning. Comfortfaktoren gør dem perfekte til opvarmning af tæerne. Du kan også smide dem over din yndlingsstol i din læsekrog, og du vil opdage, at du har skabt et mellemrum, du aldrig vil forlade. (via Trendir)

Fårskind er også til soveværelset! Find de ekstra lange, der skal bruges som et kast til din seng. Ikke kun vil det tilføre varme, når du glider under dækslerne, vil forskellen i tekstur bringe en subtil interesse og dybde til dit soveværelse. (via Luxe Faux Fur)

Leder du efter en overkommelig måde at få stor indflydelse på dit indrejse i dit hjem? Prøv at smide en fåreskind over din foyer bænk eller stol. Det vil få dine gæster til at føle sig hyggelige, så snart de går gennem din dør. (via Domino)

Absolut skandinavisk, men ikke uden for rækkevidde, skal du blot tilføje disse fåreskindpuder til din spisestue. Det tager kun et fåreskindtæppe at lave to puder, så hvordan kan du sige nej? (via FRK Hansen)

MoreINSPIRATION
  • Den legende og furrige mongolske fåreskindbænk
  • 5 måder at dekorere dit vindue på
  • 5 måder at dekorere med Blues & Grays

Mens dit hjem kan være ret hyggeligt, hvad med dit kontor? Det er dybest set dit andet hjem og fortjener at være hyggeligt også. Tag et fåreskind tæppe til arbejde og smid det over din kontorstol for en øjeblikkelig stigning i daglig komfort og hyggeligt. (via Design Svamp)

Tilføjelse af pels til soveværelset er altid en god ide, men hvad hvis du hellere vil have linned, at et fåreskind kaster tæppe? Indtast kastepuden. Uanset om du laver din egen eller køber dem, bliver de helt sikkert favoritfunktionen i dit soveværelse. (via Design Love Fest)

Det er fristende at smide den gamle bænk eller sæde med bærepuden. Men du bør bestemt overveje at holde det og genoprette sædet med et fåreskind tæppe. Det er sparsomt og smukt i samme sætning. (via heste og hæle)

Lad os ikke forlade børnene ud af fåreskindtæppet sjovt! Kast en eller to af dem under puderne i deres private læsekrog og det er her du finder dem hele vinteren lang. (via design med tal)

Hvor strålende er dette. Hvis stedet du bor kan prale behageligt kølige nætter i stedet for fedtede temps, smid et fåreskind tæppe på udendørs stole på verandaen for at skabe endnu et rum for at tilbringe dine vinteraftener. (via Haus Alpina Klosters)

Selvfølgelig, hvis du vil gå helt og helt ud med din fåreskind, er du velkommen til at købe denne fåreskindbønnesække stol. Det er blødt og behageligt nok til at leve i. Jeg mener at sove i. (Via lejlighedsterapi)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar