4 måder at dekorere med antikviteter og arvestykker

Selvom antikviteter kan bære speciel følelsesmæssig relevans, risikerer man tilfældigt at kaste dem op på væggen, får man et hjem til at se forældet, eller værre, trashy. Men der er flere måder at dekorere med antikviteter for at holde huset kigget tidløst.

Nedenfor dækker vi, hvordan du smagfuldt kan dekorere med familiens arvestykker på en måde, der ikke gør dit hjem ledsaget. Lær hvordan man konstruerer et retrolook, hvordan man vælger de mest tidløse antikviteter og hvordan man placerer gamle ting for at accentere et værelse i stedet for at forringe det.

Lav et retro look med antikviteter

Antikviteter er et naturligt designelement i retro stilarter. Billede: Sarah Greenman

Den mest direkte tilgang til dekoration med antikviteter er et overordnet retro design. Billedet ovenfor viser nogle kreative måder at placere gamle retrostykker på. Den brugte bagage i hjørnet tilføjer et traditionelt rejsetema; Gamle centerpieces fremhæver kaffebordet; klassisk kunst pryder væggene retro gulvlamper tilføj til stemningen.

Husk også stilarter og vælg retro mønstre som store udsmykkede blomster. Kastepuder med vintage design kan også fungere.

Dekorer med antikviteter med den mest tidløse appel

Gamle fotos er en tidløs tilføjelse til ethvert rum. Billede: Anna Spiro Design

Et alternativ er at vælge nogle få udvalgte antikviteter, der har det mest tidløse udseende og indsætte dem i et mere moderne eller overgangsdesign. En populær mulighed er at hænge gamle billeder på væggen eller placere dem på en hylde. At sætte dem i en moderne ramme kan holde familien historie levende eller fejre en tidligere æra uden at overvældende det samlede rum design.

Antikviteter med en tidløs kulturel følelse for dem, som orientalsk keramik eller victorianske tekopper, serveres bedst i en moderne kuriositet, så de vises på en opdateret måde.

Placering af gamle genstande er nøglen

Brug af et gammelt foto som stor vægkonst er et dristigt og stilfuldt valg. Billede: Laura U

Placering af gamle genstande er et af de mest kritiske aspekter ved dekoration med antikviteter. Der er et par potentielle retninger, når du placerer antikviteter. En mulighed er at lave et antikke kontaktpunkt som i ovenstående billede: Værelset viser, hvordan et klassisk billede kan se ud som et stykke chik kunst, hvis det er stort nok.

Du kan også placere antikviteter i et ubemærket område, som på en flydende hylde. Der accentuerer de rummets design i stedet for at dominere og potentielt kollidere med det. Anbringelse af et antik på en bogreol kan også fungere. Ved at placere det ved siden af ​​en række bøger, stikker det ikke så meget ud, men minder dig om en æra, du kan lide.

Gør brug af et rustikt eller vintage håndværk projekt

En rustik vindrude går godt med gamle billeder. Billede: Virginia House

En anden måde at dekorere med antikviteter er at gå til et bevidst rustikt stykke. Billedet ovenfor viser, hvordan en designer kreativt kombineret cowboy fotos med en rustik vindueskarme.

Du kan også finde nogle rustikke hylder til hus antikviteter og kombinere dem med distressed møbler. Gamle heirloom møbler kunne også modtage et distressed maling job.

Det er også muligt at arrangere nogle af dine gamle genstande i en skyggeboks, som så kan placeres på et bord eller på væggen. En skyggeboks indeholder alle dine antikviteter i en forsætlig vintage skærm, der passer ind i næsten ethvert værelse design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar