Dekorer med små turkis tilbehør til et stort spark i din indretning

Turkis er sådan en smuk og kraftfuld farve. Det er en meget interessant nuance, resultatet af at kombinere grøn og blå, men det deler ikke rigtig meget med disse farver. Det har en stærk karakter, og hvis den bruges korrekt, kan den helt ændre den måde dit hjem ser ud. Du behøver ikke at pynte dit hjem og gøre det hele turkis. Et lille tilbehør placeret i et strategisk rum kan have stor indflydelse.

For eksempel er dette dejlige spisestue en del af en rummelig åben grundplan. Hele rummet er defineret af enkelhed og neutrale farver. Indretningen er meget lys og rolig. Den lille dekorative planter placeret på spisebordet har en b gammel og levende turkisfarve, og det bliver øjeblikkeligt centrum for hele rummet.

Her er et andet eksempel på en meget simpel spisestue. Denne gang har den en traditionel indretning. Ikke desto mindre er det overordnede udseende endnu simpelt, neutralt og let, med undtagelse af lysekronen, selvfølgelig. Strategisk placeret over spisebordet omdirigerer denne turkise lysekrone al opmærksomhed mod dette område.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dekorere du dit opholdsstue med turkis accenter
  • Hvordan man arbejder med turkis for at skabe smarte indretninger
  • Dekorer en moderne stue med farverige tilbehør

For at et dristigt turkis tilbehør skal skille sig ud, skal resten af ​​indretningen ikke nødvendigvis være enkel og let. For eksempel har stuen møbler med en rig mørk plet, varme vanillevægge og alle mulige subtile og elegante accentdetaljer med disse farver. De turkis tilbehør er kun en måde at skabe en subtil farvekontrast på.

I soveværelset kan de meget dristige og livlige nuancer af turkis være lidt for magtfulde. Som et resultat bør du overveje at bruge en blødere skygge, måske lidt mørkere. Disse smukke turkise puder er bare hvad soveværelset har brug for at føle sig komplet.

For at opnå en dynamisk og levende indretning behøver du ikke nødvendigvis for mange farver. For eksempel har denne stue en meget begrænset farvepalet bestående af den hvide og brune kombination og med en fed turkis accent i form af kunstværker, dekorative puder og små dekorationer.

Du kan også have to eller flere accentfarver. Nøglen er at vide, hvordan man skal afbalancere dem og hvordan man hver især skiller sig ud uden at overvinde den anden. Denne traditionelle stue har både pink og turkis accenter, og de har hver sin egen måde at stå ud af.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar