Dekorer med hvide og grays ideer

Neutrale toner er specielt praktiske i dekorationsverdenen, fordi deres neutralitet betyder, at de let kan sammensættes med andre farver. Varme farver gør et værelse til at virke mindre og mere hjemligt, et sted hvor vi kan trække sig tilbage for at slappe af. Udsmykning af et hjem med hvide og gråtoner ser så rent og frisk ud på samme tid.

Selvfølgelig kan kun disse to farver være lidt overdrevet, så du vil måske tilføje nogle farverige små detaljer rundt om i huset. Men det er op til dig. Måske har nogle mennesker ikke brug for farve. Hvis du arbejder i et meget farverigt og travlt miljø, når du kommer hjem, behøver du virkelig ikke mere farve. Alt du vil have er enkelhed, og disse hvide og grå toner er perfekte til det.

De ser også meget elegante ud. Jeg kan godt lide gråtoner meget. Selvom jeg ikke ville dekorere mit hjem bare i hvid og grå. Jeg ville tilføje nogle lilla funktioner måske, eller nogle blå. Når man ser på disse eksempler, der præsenteres her, ser de alle godt ud. Men det er som om noget mangler fra dem alle. De ser lidt støvede og gamle ud. Måske er alt for meget gråt ikke så god ide. Og det er helt op til dig.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar