Dekorer dit hjem med et arabisk tema

Ethvert hjem har et hovedtema, når du beslutter dig for at renovere det. Hvert tema har særlige karakteristika og karakteristika, der gør det unikt, og selv om nogle elementer kan være fælles for to eller flere temaer, bliver de brugt forskelligt hver gang, og dette gør det samlede resultat originalt. Hvis temaet du har valgt at bruge er arabisk, så er der et par vigtige ting, du bør vide om denne stil.

Afhængigt af om du vil have en traditionel arabisk indretning eller noget med et moderne twist, er der mange muligheder at udforske. De fleste arabiske indretninger fokuserer nu på geometriske former. De bruges konstant som hovedelement i indretninger og er også blevet en del af arkitekturen. Hvad angår møblerne, er det vigtigt at medtage udsmykkede detaljer, selvom den stil du har valgt er moderne.

MoreINSPIRATION
  • Home Decorating Ideer med et asiatisk tema
  • Dekorer dit hjem med tidløse sejlbådsmodeller
  • Charmerende hjem med rustikke franske tema

For eksempel i soveværelset kunne du opretholde en overordnet enkel indretning og vælge et udsmykket hovedgavl, der repræsenterer den arabiske stil.

Den arabiske arkitektur er også defineret af fed form og smukke ornamenter. Så hvis du virkelig vil bringe denne indflydelse ind i dit hjem, kan du inkludere buede døre og vinduer, søjler og udsmykkede detaljer og lister. Du kan også vælge en mosaik eller som et enklere alternativ til mønstret tapet. Sørg for, at du bruger fedte farver som blå og orange, men samtidig forsøge at skabe en varm og indbydende atmosfære, der er specifik for denne stil.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar