Udsmykning af et nyt hjem? Her er 5 opløsninger, du bør omfavne efter en bevægelse

Den bevægelige proces kan være temmelig arbejdsintensiv. Hvis du sælger, placerer dit hjem, så en person vil forelske sig i det og købe det, er et job i sig selv. Derefter er der opgave at pakke og rydde ud på dit gamle sted. Og så er der den faktiske bevægelse, udpakning og udsmykning af et nyt hjem.

Mange movers føler, at de aldrig vil flytte igen, eller i det mindste vil de måske opsætte deres hjem forskelligt næste gang. Her er fem bevægelige "aha!" Øjeblikke og de lektioner, de giver om at dekorere et nyt hjem bedre og lettere næste gang.

1. Nogle af de ting du har pakket (og båret) skulle have været efterladt

Den mest almindelige realisering under bevægelsesprocessen er, at du har langt mere, end du troede, du gjorde. Og ærligt, hvor meget har du lige brugt for nylig? Mange movers ender med at indse, at en betydelig procentdel af de ting, de betalte for at flytte, skulle have opholdt sig bagud. At flytte det spildte tid, indsats og penge.

Det er på tide at fjerne ruden, selvom du ikke har planer om at flytte snart. Du vil føle dig bedre om rummet du laver, og du vil være klar, når det er tid til at pakke ting op.

Selvom du har masser af opbevaring, ligesom denne store fryserenhed, skal du kun holde de genstande, du bruger regelmæssigt. Billede: Banda Property

Løsning: Pakning og udrensning er to forskellige opgaver. Forsøg på at rydde ud under pakningsprocessen er alt for meget arbejde på kort tid. Start redigeringsprocessen mindst to måneder før du flytter. Tag et værelse ad gangen og beslutsomt hvad der bliver smidt ud, genanvendt eller doneret. På den måde, når det er tid til at pakke, har du mindre at håndtere.

2. Nogle af møblerne fra det gamle hjem må ikke passe ind på det nye sted

Et af de fælles problemer ved flytning af møbler fra et sted til et andet er, at skalaen eller stilen på de store stykker ikke virker på det nye sted. Du kan få et garage salg og praktisk talt give stykkerne væk, så skal du bruge penge på nye - eller du kan handle smart næste gang.

Modulære møbler kan bruges på forskellige måder og optage minimal plads. Farve er infunderet i form af små, overkommelige tilbehør. Billede: Caitlin Wilson

Løsning:Dine hovedmøbelstykker skal være klassiske i stil, neutrale farver og så modulære som muligt. Se efter sofaer eller sektioner, som kan adskilles i mindre stykker eller kan udvides til store efter behov, som Tillary-samlingen fra West Elm. Og når du går ind, invester i fed eller farverige accent stykker for at give dine klassiske neutrale møbler nogle pop. Det er meget billigere at købe nogle grafiske puder eller et områderull, end det er at erstatte en sofa, der er for stilspecifik.

3. Sværme møbler gør bevægelse og omlægning hårdere

Det plejede at være en kendsgerning, at jo tyngre møblerne, desto bedre kvalitet. Men det er ikke længere sandt, takket være fremstilling og materielle fremskridt. Og når du er nødt til at trække din tunge, gigantiske sofa op ad et par trapper, kan du ikke elske det så meget som du en gang gjorde.

Spisebordet og bænken er overraskende stærke men lette, takket være de hule stålrørrammer. Billede: Foto af Pixy

Løsning:Overvej vægten af ​​møbler, før du køber. Se efter stykker, der er godt konstrueret, men med lette materialer. Endnu bedre, overvej at købe møbler, der bryder let ned, eller endda flatpacks som disse stykker, for at spare tid og penge på dit næste skridt. Selvom du ikke planlægger at flytte, gør lette møbler det lettere at omarrangere eller rense rundt om det.

4. Du elskede hjemstedet for dit gamle sted så meget, du overvejede at opholde sig

Blev du forelsket i dit gamle hjem igen, efter at hjemme stager arbejdede deres magi? Du er ikke alene. Hvad er hemmeligheden med hvordan dit hjem så så fantastisk ud efter at være iscenesat til at sælge? Forenkling og et par anvendte design principper.

Stagers fokuserer på at skabe et værelse layout, der indeholder bløde, neutrale farver og møbler stykker, der ikke konkurrerer med rummets arkitektur eller udsigt. Billede: Georgia Home Staging

Løsning: Når du udsmykker et nyt hjem, sæt det op for at se ud som om det er et modelhjem - og leve den måde hver dag. Det betyder, at rod er ueksistent, alt er lagt væk, og hvert værelse har det rigtige tryk på tilbehør og farve. Brænde duftende stearinlys og nyd dit hjem!

Her er nogle gode artikler til at tjekke ud for at komme i gang:

  • Hvordan at afklare
  • Sådan dekorerer du et hjem fra bunden

Og når hjemmet doldrums indstilles, omarrangere dine møbler og tilbehør. Forfriskning af dit rum hvert par måneder kan arbejde underværker for rummets energi.

5. Mal og dekorere med det samme, eller det vil ikke ske

Lad os være ærlige. Hvis du har flyttet i de sidste par år, har du sikkert nogle kasser du stadig har ikke pakket ud. Eller hjemme forbedring projekter, du ønskede at tackle og aldrig kom rundt til at starte. Du er nødt til at strejke, mens jernet er varmt og før du begynder at sætte dig ind i en daglig rutine.

En enkeltvæg blev malet i en rig mokka-tone for at skabe en brændvæg. Billede: Unikke rum

Løsning: Indretning af et nyt hjem skal ske med det samme. Hvis du har projekter, du vil gøre, som at opgradere belysning, male eller udskifte gulvet, skal du gøre dem Før du bevæger dig ind - eller lige når du gør det.Det er langt lettere at få de mere messige projekter som maleri og gulv udført, før du ankommer, men hvis du ikke kan gøre dem på forhånd, skal du prioritere dem, når du bevæger dig. Udpak alle bokse ASAP. Og hvis du er brændt ud og genovervejer maleriet stuen i en græskar krydderskygge, må du kun male en brændvidde i farven. Du ville blive forbløffet over, hvad en enkelt fed væg kan gøre for et værelse.

Har du flyttet for nylig? Vi vil gerne høre hvad du lærte af dit træk og hvordan du vil nærme dig dekoration af et nyt hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar