25 tips til at dekorere en teenagers soveværelse

Teenagere er awesome skabninger. Jeg mener det. Mange beklager, at Teenage-hood er nærmer sig eller er på dem, men når du tager et skridt tilbage og indser, hvad der sker med den teenage person, er det en utrolig ting at se. De bliver uddannede, træffer velinformerede beslutninger, bliver hvem de er som enkeltpersoner og udtrykker sig selv.

Borte er dagene i barndomsskolens indretning, af cutesy fyldte dyr og tegneserie elefant udskrifter. Men teenagere er heller ikke klar til krystal lysekroner. Dekorationsovergangen kan være udfordrende, men det er ikke uoverstigeligt. Faktisk med lidt vejledning, dekorere en teenager soveværelse tilbyder en sjælden evne til at blande alle aspekter af livet.

1. Brug fedt farvekombinationer.

Lad deres uafhængige spiritus udtrykke sig dristigt med farvekombinationer. Rød, hvid og sort er en klassiker, der samtidig er aldersmæssig og sofistikeret.

2. Gå Glam.

Valg af unikke stykker, som dette badekar (? I det indvendige soveværelse? Naturligvis ...) og den unikke polstrede seng vil lade din teenager vide, at du ikke kun genkender hendes individualitet, men at du godkender det helhjertet.

3. Lad et stykke pop.

Hvis du arbejder med masser af hånd-down-downs eller nogle generiske møbler, lad det ikke afholde dig fra at skabe et inspirerende rum. Vælg et stykke eller et hjørne, som du kan markere med en farvefarve. Ved at skabe et sjovt fokalpunkt, resten af værelse virkelig kan falme ind i baggrunden med værdighed.

4. Giv masser af hylde.

En teenagers liv er en travl ting - der sker konstant, kommer og går, og det er bedst at få masser af hylder til rådighed for at holde hendes liv organiseret og på sporet ... og ser godt ud, når man gør det.

5. Vælg fedte geometriske udskrifter.

De er ikke kun sjove og engagerende, men fed geometriske udskrifter er også struktureret og organiseret. Det er en perfekt kombination for en teenager, der har brug for at bestille så meget som frihed og sjov.

6. Overdimensioneret vægdekoration.

Kort på plads, men stor på personlighed? Overdimensioneret væg indretning kan bare være svaret på en sådan teenagers soveværelse. Dekaler, tapet, selv et kunstgalleri vil gå langt for at udtrykke individualitet uden at optage dyrebare gulvplads.

7. Forenkle, forenkle, forenkle.

Din teenager kan læse Thoreau, hvorfor ikke hjælpe ham med at leve det? Holde sit værelseindretning minimal, men personligt (der beskæftiger sig med farveblokerende hjælper med dette) for at give ham et åndedræt.

8. Brug lyse farver.

Lys, farverige detaljer tilføjer en positiv, glad energi til soveværelset og er øjeblikkeligt forfriskende. Hold din teenage smilende i hendes rum med dristigt farvede stykker. Og ja, eklektisk indretning virker for teenagere.

9. Aktiver på sorte accenter.

Sort er den ultimative i "moden" farve, og et par håndstykker af sort gennem en teenagers rum vil klæde det op i et hak. Enkel og ligetil vil gøre - et sort vedhæng lys, for eksempel, kan være bare den ting.

10. Indarbejde legende detaljer.

Mens de vokser op, er teenagere endnu ikke vokset op. Dele af dem elsker stadig de små ting - et fyldt dyr her, et elsket barns kunststykke der. En lunefuld vægdetalje bag sengen her giver et strejf af sjov.

11. Brug tapet.

Der er så mange sorter af tapet, fra farver til mønstre til udskrifter til billeder, at det ikke bør være for svært at finde en, som både dig og din teenageren er enige om. Dette er især nyttigt i at fylde tomme vægge smukt og forsætligt. Bonus: Hvis det vælges godt, vil tapetet se din teen igennem i voksenalderen og skære ned på nødvendigheden af ​​at dekorere.

12. drage fordel af "femte væggen"

MoreINSPIRATION
  • Tips til den perfekte teenagers soveværelse
  • Punk Design Cues til en teenagers soveværelse
  • 5 hemmeligheder at dekorere en teenagers soveværelse

Loftet er et glimrende sted for din teenager til virkelig at løsne - nogle abstrakte malerier, plakater eller endda glød i mørke stjerner er alle de gode muligheder, der gør loftet til en interessant personlighedfyldt del af soveværelset.

13. Bland det op.

Blandede udskrifter er en vogue for stuer og overalt ellers ... hvorfor ikke din teen piger soveværelse? Dette er også en tilgivende udsmykningsstrategi; som smag og interesser udvikler sig og ændrer sig, kan du skifte bit og stykker af indretningen uden at skulle starte helt eller forstyrre den eklektiske vibe.

14. Opret et Hang-out Spot.

Lad os se det, din teenager vil bruge lidt tid i hendes soveværelse. Må også gøre tingene behageligt kølige for hende og hendes venner. Et par lette polstret klædestole er en god ide, hvis du har pladsen.

15. Vælg Teenager-Friendly Artwork.

Der kommer en tid i deres liv, alt for tidligt, når teenagere ikke længere vil have en sort og hvid plakat af Marilyn Monroe eller Grateful Dead (eller hvad som helst) på deres soveværelse vægge. Hvis de virkelig elsker noget, så lad det være deres kunstneriske fokuspunkt. Planlæg farver og layout omkring kunstværket, der resonerer med dem, og du vil hjælpe med at skabe et soveværelse, de føler sig hjemme i.

16. inkorporere et arbejdsområde

Hvis du vil have din teenager til at lykkes i skolen, skal du oprette et arbejdsområde i sit soveværelse for at lette dette. Det vil ikke kun hjælpe med at holde ham fokuseret på opgaver, men det vil (forhåbentlig) også lette organisationen. Det er et win-win-scenario.

17. Placer strategisk belysning.

Uanset rummets overordnede belysning vil du virkelig overveje, hvor din teenage vil have brug for ekstra lys. En arbejdslygte ved et skrivebord, selvfølgelig, men også en lampe nær sengen er en god ide for teenageren, der elsker at læse, før han falder i søvn.

18. Brug luxe tekstiler.

Alle kan lide at føle sig lidt forkælet, og at kaste nogle luksuriøse tekstiler i din teenagers soveværelse hjælper hende med at føle sig ekstra speciel. Tænk comfy shag tæpper, touchable fløjl kaste puder eller et blødt chenille tæppe ved foden af ​​sengen.

19. inkorporere intuitiv opbevaring

Jo lettere det er for din teenager at bruge den lagerplads, der er tilgængelig i hans soveværelse, desto mere sandsynligt er han faktisk at bruge den. Nok sagt.

20. Dekorer med planter.

Naturen er beroligende, og planter er en dejlig og enkel måde at indarbejde naturen på i en teenagers soveværelse. Selv vindueløse soveværelser kan have vellykket planteliv; Bare spørg børnehaven for at henvise til lavlys muligheder.

21. Tilføj en ungdommelig twist til sofistikerede elementer.

Blå gardiner i en uventet lavendel holder soveværelset af at føle granny-ish. Parret med en detaljeret pouf og blandinger af marokkanske og blomstermønstre gør denne teenagers soveværelse til et ungdommeligt, alligevel voksen rum.

22. Dekorer efter interesser.

Hvis din teenager er interesseret i automotive aspekter, for eksempel, lad sit soveværelse fremvise det med nogle vinyl-polstrede stole og en garage-inspireret malet væg.

23. Vælg et unikt element.

Hjælp din teenager til at udtrykke individualitet ved at hjælpe med at vælge et unikt element, der sætter hendes værelse adskilt fra sine venner. Denne akryl hængende æg stol er både et samtalestykke og afslapningsrum.

24. Få kreativ til at skabe den rigtige stemning for din teenager.

Hver personlighed kan udtrykkes gennem æstetiske designelementer; Tricket er at finde ud af, hvad design repræsenterer din teenager. Til den hårdskalede skateboarder, for eksempel mursten tapet, bånd dekaler og industriel belysning bidrage til at genskabe de bymæssige elementer, der hjælper ham med at føle sig cool, afslappet, hjemme eller en kombination af alle tre.

25. Hold det Casual & Lighthearted.

Mest sandsynligt, vil din teenager ikke holde han soveværelse uberørt. Accepter denne kendsgerning og dekorér i overensstemmelse hermed. En lænende guitar, en overdimensioneret tapet (eller vægdekal), en struktureret dyne. Alle disse, og mange flere, er eksempler på elementer, der giver en uformel vibe til din ubehagelige teenagers rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar