Udsmykning og udnyttelse af røgelse rundt om i huset: Idéer og inspiration

Røgelsebrændere er mest end blot de enkle træplader med huller til at sætte duftstængerne i. I virkeligheden er der en lang række stilfulde brændere til at vise i dit hus, varme op i hjørnerne og skabe rige, smukke dufte i hele dit hjem . Overraskende kommer de ind i så mange forskellige farver, former og størrelser. Vi har afrundet nogle gode ideer og inspiration til udsmykning og udnyttelse af røgelse omkring huset. Slap af og tag et kig på vores fund!

I det væsentlige kan du placere enhver røgelse brænder du finder og elsker i enhver krog eller kran i dit hjem. Så kan du have det sjovt at vælge dine yndlings dufte til at fylde huset. Sandeltræ, lavendel og rose er blot nogle af mine personlige favoritter, der skaber en rig og varm atmosfære.

Jeg elsker ideen om at have din egen personlige røgelse brænder ved karbad eller hvor som helst på badeværelset. Når det er tid til en smule afslapning, hjælper duften kun med at skabe en indbydende flugt. Brænd noget eukalyptus for virkelig at hjælpe i R & R. Du kan endda få små tekande røgelse brændere bare til bordpladerne.

MoreINSPIRATION
  • Udsmykning og tilpasning Huset med buer: Idéer og inspiration
  • Dekorere med glasflasker: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med Mauve: Idéer og inspiration

Nogle gange kan du endda finde funky, vintage røgelse brændere med en personlighed helt deres egen. Fra figurer, figurer til psykedeliske stilarter, hvis du søger noget til jazz op på dit hjem på en mere overraskende måde, skal du gå på jagten for disse out-of-the-box-stykker i speditionsbutikker eller endda steder som ModCloth eller Etsy .

Ikke hver brænder skal hænge ud på et bord, i stedet kan det bare hænge. Tjek denne smukke kranens røgbrænder, der forsigtigt hænger i dette hjems foyer. Når en gæster kommer inde, får de en sød lille overraskelse med de indbydende aromaer, som røgelsen giver af.

Selvfølgelig kan du altid holde fast i de klassiske træbrændere. Perfekt til dit hjemmekontor, på kaffebordet eller på køkkenbordet, disse brændes subtilt, ser enkelt ud, og du kan nemt ændre duften med bare en stikkontakt! Disse typer kommer også i en række farver, størrelser og nogle gange endda holde lidt af et sjovt design. Så længe din forsigtige mens du brænder, ligesom med stearinlys, kan røgelse gøre helt forskellige i atmosfæren og stemningen i dit hjem. Hav det sjovt at kombinere dine yndlings dufte og nyd alle de vidunderlige dufte du vil oprette!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar