Udsmykning Modest Køkkener: Ideas & Inspiraton

Minimal rod og den yderste funktionalitet, beskedne køkkener handler om rummelige bordplader og rent udseende. Uanset om det er en mindre krog eller et større rum, kan beskedne køkkener ikke have en masse tilbehør eller fedte farver, men de ved, hvordan de kan udnytte det område, de er blevet givet. Lad os se på nogle rigtige versioner og tag nogle ideer og inspirationer til at fjerne kaoset og understrege rummet i din egen madlavning.

Det er naturligvis vigtigt at bruge neutrale farver. Lysere toner på væggene og skabe giver illusionen af ​​mere plads, herunder højde og bredde. Så jo mindre pladsen, jo lettere de farver, du skal bruge. Prøv hvidvaskede skabe, eller skarpe hvide vægge med et par chokoladebrune og grønne tilbehør, som køkkenredskaber eller friske blomster på vindueskarmen.

Rustfrit stål apparater kan nemt indarbejdes i et beskedent designet køkken. De er rene og slanke, hvilket giver rummet et skarpt og frisk udseende. Plus, de passer godt sammen med enhver neutral og giver rummet en rigere appel. Og når din komfur, opvaskemaskine og køleskab er alt dette smarte, behøver du ikke noget ekstra for at gøre køkkenet godt.

MoreINSPIRATION
  • Dekorere gule og grå køkkener: Idéer og inspiration
  • 5 ideer til dekoration over køkkenskabe
  • Udsmykning med turkis møbler: Idéer og inspiration

Selvom du ønsker den beskedne og enkle stil, betyder det ikke, at du skal give op helt op. For et mindre køkken, i alt hvidt, skal du tilføje et par klip af sort til accenter og konturer og derefter tilføje to eller tre popper af rød til en forfriskende, moderne stil. En smule rustfrit stål vil også tilføje en ekstra, moderne touch.

Selvfølgelig kan det største designelement i et beskedent stilkøkken være en slank backsplash. Med minimalt tilbehør og rydningsoprydning kan en mintgrøn flise eller en rustik træplade være centrum for hele rummet uden at gå overbord med en fashionabel følelse. Den samme idé går til tæpperne. Ryd op alt rod på bordpladerne. Sæt de ekstra gryder og pander, kogebøger og briller væk. Tilføj derefter nogle sjove og legende indrettede tæpper og løbere til gulvene. Alt er ryddet overhead, men der er stadig en smule beskeden styling involveret.

Husk, det er ret nemt at skabe et koldt og uninviting værelse, når du dekorerer for et beskedent sind. Husk at bruge neutrale, kolde toner skaber sindsro til rummet. Hvilket er stadig behageligt og indbydende for gæster og din familie. Desuden holder det tingene lidt smukkere end hårde browns og tans.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar