15 Top Dekorationsmyter Debunked!

Gennem årene var der visse tommelfingerregler, som man troede man skulle overholde med hensyn til at skabe sit perfekte hjem. Men mode og indretning, som tiderne, skal også ændres for at forblive aktuelle. I mange tilfælde er det gamle er helt sikkert nyt igen, medmindre du snakker om reglerne for udsmykning. Der er to tankegange her - regler skal brydes, eller der er ingen regler, når det kommer til at dekorere mere ...

1. Små værelser skal være hvide eller en lys neutral farve

Det var engang troet, at hvide eller blegge rum ville lyse op og gøre et lille værelse tilsyneladende større end det er. Og selvom dette er en del sandt, har størrelsen og omfanget af et værelse mindre at gøre med vægfarve og mere at gøre med møbelskala og placering. Og til tider ønsker man at holde et lille værelse, der føles lille, hvilket skaber et rum, der føles varmt, indbydende, hyggeligt og intimt. Der er ikke noget galt med et lille værelse, der er indbydende og behageligt. Tilsætningen af ​​farve til vægge, i strøelse eller i tilbehør vil opvarme din lille plads kraftigt.

2. Små værelser skal have "små" møbler

Dette er måske den silliest af alle myter. Små møbler i dit lille rum vil gøre dit hjem føles mere som et dukkehus end et hjem. Et lille soveværelse kan ikke nødvendigvis have plads til en king size seng, men hvis du kan placere en dronning størrelse seng i det, gør det. I stedet for at fylde rummet med flere stykker små møbler, vil et eller to større stykker gøre rummet større. Hvor plads er begrænset tænker i stil og funktion. En armoire vil lave en erklæring og vil tjene som bedre opbevaring end en kommode. En gammel dampstamme ved foden af ​​en seng tilføjer både opbevaring og et elegant, klassisk udseende.

3. Du skal følge alle de "regler"

Og vi siger, at regler skal være brudt! Når du udsmykker dit hjem, skal du bedst repræsentere din personlige smag og stil - Det burde virkelig være den første regel! Hvad er det, du kan lide? Hvad er dine yndlingsfarver? Styles? Hobby? Hvad er din yndlings type kunstværk? Er du en moderne gal eller foretrækker du klassikerne? Er du inspireret af asiatiske påvirkninger? Er du en DIYer? Dit hjem skal være en afspejling af dine egne smag og lidenskaber, ikke de af en anden!

4. Mørke rum har en tendens til at få dit rum til at se mindre ud

Mørke værelser kan tilføje varme, tekstur og dimension til dit værelse. De kan tilføje en følelse af raffinement, glamour og drama. Mørke vægge kan være et vidunderligt lærred at arbejde med. Et kunstværk, når det hænger på en mørk mur, kan gøre en langt mere kraftfuld udtalelse. Det er mindre farven på dine vægge, der gør dit rum til at se mindre ud end placeringen og omfanget af møblerne i de mørke vægge. Hold møbler proportional med rummet - hvis der indgår større skalerede møbler, brug færre stykker. Hold rummet åbent for at skabe og holde en evig strøm. Værelser har tendens til at virke mindre, når de er trange og overfyldte.

5. Mørke lofter har en tendens til at gøre dit værelse kortere / mindre

Som med ovenstående erklæring er dette ikke korrekt. Farverige lofter tilføje tekstur, dimension og drama. De kan tilføje en følelse af sofistikation eller indfald. I et mindre rum vil du måske have dine vægge eller møbler i lettere nuancer end dit loft, hvis du vælger en mørk skygge. Men ellers må et malet loft ikke gøre dit værelse føles mindre. Hvis du er bekymret for, at din plads føles lille eller ikke lyst nok, kan du altid tilføje dekorative spejle for at afspejle og skabe yderligere kilder til lys.

6. Bland ikke mønstre og udskrifter!

Og vi siger, hvorfor ikke? Der er ingen bedre måde at tilføje farve, tekstur på og til at smitte din egen personlighed end ved at tilføje forskellige mønstre sammen. Ja, striber, checks, florals, plaids kan alle leve sammen harmonisk! For at kunne gøre dette med succes skal du dog holde fast ved din valgte farvepalet. Uanset om du arbejder med blues og grays, pinks og greener eller sort / hvid, kan du absolut blande stoffer og mønstre.

7. Hold dig til et brændpunkt

Hvorfor? Vi er ikke endimensionelle og heller ikke værelserne vi lever i. Hvert boligareal har fire vægge, hvorfor må kun en væg være dit fokuspunkt? Er dit karnap mere eller mindre vigtigt end din pejs? Hvad med din bedstefars Picasso, som du lige har arvet? Vinduerne, pejsen og det store kunstværk er alle værdige for deres egen opmærksomhed. Ved at give hver væg et centralt punkt, tilføjer du ikke bare tekstur og dimension til dit værelse, men du smider din egen følelse af stil og personlighed.

8. Hold dig til en stil

Det er som at fortælle nogen at holde sig til en sport eller en hobby ... eller en lidenskab. Vi er mangefacetterede og derfor bør ikke vores hjem være det samme. Hvad hvis du er en verden rejsende? Hvad nu hvis du har samlet artefakter fra Grækenland, Kina, Japan og Frankrig? At sige til dig at holde fast i en stil ville være at fortælle dig at vælge dit foretrukne indsamlede stykke, som du måske meget godt har, men der er ingen grund til at din japanske skulptur ikke kan eksistere smukt ved siden af ​​dit antikke, klassiske franske bord. Eller måske bor man i en moderne stil hjemme, men har en omfattende antikvitetssamling. Blending, sammensmeltning eller infusion af forskellige stilarter giver dit hjem en lagdelt følelse og er måske den bedste måde at indarbejde din følelse af stil og selv.

9.Det vigtigste møbel er din sofa

Medmindre det ikke er! Måske er det vigtigste møbel i dit hjem dit spisebord, en bogreol, en gammel curio ... eller måske er det din sofa. Men det afhænger virkelig af dit hjem og din livsstil. Et hjem med en ung og meget aktiv familie vil være mindre opmærksom på en sofa end det måske et andet møbel. I dette tilfælde kan sofaen være mere til funktion end mode. Det vigtigste møbel er den, du betegner som sådan. Nogle kan argumentere og sige, at spisebordet eller sengen er det vigtigste møbel. Nu, fordi sofaen normalt er et centralt punkt i dit værelse, vil du gerne have noget, der er æstetisk tiltalende, men hvis det kommer til at være i et værelse, der ofte bruges af små børn, vil du ikke have, at dette er din store køb. Gem det til, når børnene er vokset!

10. Maler ikke vintage møbler?

Hvorfor ikke? Genbrug, eller upcycling bliver mere og mere populært. Det er miljøvenligt og hvilken bedre måde at indånde nyt liv på i noget gammelt. Gentagelse af vintage møbler er den perfekte måde at føje et moderne touch til et stykke igår.

11. Spisestue borde og stole skal matche

I så høj grad skal stof og møbler matche ... nonsens! Du kan helt indarbejde forskellige stilarter og teksturer til dine spisestue stole. Gør dog en almindelig farve - hold skovene lyse eller mørke. Eller hvis du blander de to, og har blandede stilarter, overveje at tilføje sædepuder, der er en ensartet farve eller stof. Målet er at skabe tekstur uden at forårsage svimmelhed! På samme måde er der intet galt med at bruge forskellige, koordinerende stoffer på puderne på matchende stole.

12. Børns kunst hører til i køleskabet!

Hvis du har børn i dit hjem, siger jeg med deres kunstværk. Opret et studie- eller gallerivæg, der viser din petite artiste! Der er ingen bedre måde at tilføje farve, undre og spekulere til dine vægge og derefter med et indrammet kunstværk af dit barn eller børn. Nogle gange kan de mest simple af malerier tilføje så meget til dit værelse.

13. Hvide rum er uninviting

Hvidt rum er hvad du laver af det. Hvide rum kan virke kedelige, tomme og blottet for personlighed, men de kan være vidunderligt rolige. Som vi har bemærket ovenfor, er tekstur og personlighed nøglen til at skabe et frodigt rum. Der er mange nuancer af hvid, så når du vælger et hvidt værelse, skal du sørge for at bruge flere nuancer til at tilføje dybde og varme til dit rum. Ivory farvede vægge, linned sofaer toppet med offwhite kast og puder kan fremkalde en følelse af ro og ro. Hvid behøver ikke at føle sig sterilt og koldt.

14. Begræns din brug af tæpper

Må ikke! Område tæpper er et vidunderligt middel til at tilføje farve og tekstur til dine gulve. Layering dem kan tilføje en følelse af varme til dit værelse. De kan blødgøre trægulve og tilføje dybde og tekstur til væg-til-væg tæpper. Område tæpper kan binde møbler og opholdsrum sammen vidunderligt. Som med ethvert andet stof, så længe du bliver i dit farvetema, kan du lagmønstre og teksturer til at danne et samlet og sammenhængende, men alligevel komplekst udseende.

15. Hvert værelse har brug for en farvefarve

Du vil måske tilføje noget farve til hvert værelse, men det betyder bestemt ikke, at dette skal gøres. Ved at bruge en farve i varierende nuancer og toner, skal du f.eks. Være grå, nok variation, tekstur og kontrast skaber, så behovet for at tilføje farve ikke længere er. Hvis du skulle holde fast med kun en tone, så ville du bedst tilføje nogle farver for at skabe en følelse af dybde og tekstur, ellers kan dit rum føles for fladt og endimensionelt.

Gå videre, bryd reglerne - vi tyr dig til!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar