Sådan dekoreres med bambus og rattan

Både bambus og rotting er to grønne muligheder, du kan vælge, når du dekorerer dit hjem. De kan bruges på forskellige måder og ikke kun til møbler. De kommer også med en anden fordel: de er billige. For at forstå, hvor fleksible og stilfulde disse to materialer kan være, kan du se de følgende eksempler.

Bambus.

Lav en bambus hegn til din udendørs bruser eller til din dejlige baggård dæk / gårdhave. Det har et tropisk udseende og tilbyder også privatlivets fred i en afslappet måde.

Brug bambus til at camouflere en væg eller et hegn. Rum dem ud, så de har plads til at vokse. Selvom det er tyndt og tyndt, er planterne ikke sandsynligt at gå ubemærket.

Byg en bambus hegn til din have. Det vil se fantastisk ud, og det vil få resten af ​​planten til at se endnu smukkere og friskere ud.

Bambus kan også bruges på andre mere usædvanlige måder. Se for eksempel på dette unikke lysarmatur. To stearinlys flanker bambus og de ser fantastiske ud.

Og glem ikke om bambusgulve. De har en unik tekstur og finish, for ikke at nævne en meget smuk farve. En meget raffineret mulighed for ethvert værelse i huset.

I stedet for den sædvanlige glasvæg eller gardin til at skjule brusebadet, hvad med en bambusdeler? Sammen med en håndvask og de rigtige farver bidrager det til en vidunderlig tropisk indretning.

MoreINSPIRATION
  • Goan Bamboo Chair af Prajakta Bamanikar
  • Bambusmøbler: Idéer og inspiration
  • Ikea Vano Rattan lænestol

Og taler om ruminddelere, kig på dette skulpturelle design. Det er så godt, hvordan bambus blev brugt i denne indstilling. Det er mere et prægstykke end et funktionelt element.

Rattan.

Normalt når folk tænker på rattan, tænker de faktisk på havemøbler som lænestole, borde eller hængende stole. De er alle meget populære og kommer i forskellige designs og stilarter.

Rattan møbler kan også bruges indendørs. Disse stole giver spisestuen et meget behageligt og indbydende udseende.

Brug rattan stole til at tilføje varme til en hvid indretning som køkkenet for eksempel. Meget enkel men meget effektiv.

Hvis du vil, kan du også dekorere stuen med rattanmøbler. Et særligt flot udseende til et strandhus, eller hvis du vil have noget lyst og simpelt til sommeren.

Rattan kurve er også meget populære og store ikke bare til opbevaring. Du kan også bruge dem som dekorative elementer eller slå en til et lille sidebord.

Og vi slutter med en meget kreativ ide: Giv din yndlings kaffe krus en unik makeover med rattan vævning. Det kan også være en meget flot redning, hvis håndtaget er brudt for eksempel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar