Dekorere med glasflasker: Idéer og inspiration

Uanset om du laver din egen eller bare dekorerer med nogle smukke du har købt på et indfald, er glasflasker en af ​​de nemmeste måder at spruce op på dit hus. Fra soveværelset til køkkenet kan de nemt og enkelt passe ind i ethvert rum. Opsæt unikke displays eller brug en enkelt flaske på en subtil måde, vi er her for at give dig masser af sjove ideer og inspiration til at dekorere i dit eget hjem.

1. på bordet

I en klynge eller på en række arbejdede glasflasker vidunderligt som centerpieces og bordindretning. Og det er ligegyldigt, om det er spisebordet eller bare pryder buffetområdet. Dette er sådan en nem måde at klæde sig på en rustik, udendørs måltid eller en sofistikeret middag. Det bedste er de genanvendelige muligheder for efter festen!

2. Foring vindueskarmen.

For en sjov, solrig måde at spruce op i køkkenet eller håndværk rummet, line vindueskarmen med glasflasker. Farvede flasker ville være endnu bedre for at bringe i en smule munter energi. Så snart solen har ramt farverne, vil rummet straks lyse op med naturlig glans. Morgenkrog kunne også bruge et par af disse også.

3. Fyldt med stearinlys.

Det er romantisk og hyggeligt. Fyldning af glasflasker med stearinlys er en anden enkel måde at skabe en indbydende og varm bolig på. Pejsen, spisebordet eller glasflaskerne er lavet i sconces, disse provisoriske lysestager er sådan en eklektisk, unik måde at afsætte et rums tema på.

4. Bære noget frisk.

MoreINSPIRATION
  • Udsmykning med hvide og silvers: Idéer og inspiration
  • Udsmykning og udnyttelse af røgelse rundt om i huset: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med turkis møbler: Idéer og inspiration

Det kunne være nogle friske urter eller noget smukt, levende vildblomster. Brug glasflasker som vaser. Lav en skærm på bordet, køkkenøen eller mantlen. Det er eklektisk, sjovt og en nem måde at skabe stil i dit hus. Og det er billigt!

5. Siddende simpelthen.

Selvfølgelig behøver du ikke gøre noget spektakulært eller ekstra med flaskerne. Find nogle med egen personlighed til at vise, og det inkluderer enkle, rene stykker. Alt du skal gøre er at bestemme, hvor du vil have dem!

6. Vintage Fun.

Brug gamle koksflasker og vintagestykker til at fremhæve temaet for det værelse, du allerede har oprettet. Sodaflasker har en anden form end dem der bruges til boligindretning, så drage fordel af dem, når du snuble over en. De kan gøre et for enhver lille plads.

7. DIYing.

Glem ikke at du kan dekorere dem også! Mal dem, lim applikationer på dem eller bare sæt dem sammen med dem af alle former, farver og størrelser for at skabe et kunstværk helt og holdent. Du vil blive overrasket over, hvad disse enkle tilbehør kan gøre for dit hus!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar