10 tips til dekoration med spejle

Når du tænker på spejle, går dit sind sikkert nok til det splatterede spejl på dit badeværelse. Fordi hvert badeværelse, stort eller lille, har et spejl. Men jeg er her for at fortælle dig, at spejle ikke behøver at være besties med dit badekar. Der er så mange andre måder at bruge dem i dit hjem som dekorative spejle. De giver interesse og illusionen af ​​rummet, hvor der ikke findes nogen. Tjek disse 10 tips til at dekorere hele dit hjem med spejle.

Hæmmer du og hæver over den tomme væg i dit hjem? Tør du ikke sammen at sammensætte en anden gallerivæg. Tænk uden for rammen og find dig selv et stort spejl for at udfylde rummet. Det vil gøre rummet til at se større og lysere ud end resten af ​​dit hjem. (via Domaine)

Galleriets vægge skal være fulde af interessante udskrifter og sjove familiebilleder og oddball sæt billetter fra din første date, men ikke alt på din skærm skal være indrammet og mattet. Et lille spejl kan gøre en verden af ​​forskel, når du leder efter det ene stykke for at trække alt sammen. (via sukker og klud)

Vaskning af retter over en mørk vask er efter min mening en af ​​de værste ting i verden. Hvis rummet over din vask er vindue-mindre, tag noget lys fra andre steder i rummet med et spejl! Uanset om det har frie ætsninger eller rene kanter, vil det gøre det lettere at holde en samtale med gæsterne der sidder bag dig. (via designsponge)

Badeværelser kan være vanskelige ting at dekorere, så det kan være klogt at starte med dit badeværelse spejle. Afgør ikke den billigste, reneste reflekterende overflade, du kan finde. Gå sparsommelig og få dig et stort par antikke skønheder, der stjæler lyset og showet på dit badeværelse.

MoreINSPIRATION
  • Hurtige tips til dekoration på et budget ved hjælp af spejle
  • Spejl, Spejl på væggen (Badeværelsespejle)
  • Forstørre dit værelse med stand-alone spejle

Mange mennesker med højt til loftet er bange for at hænge meget af alt, fordi al den plads kan virke så skræmmende. Det er en god ting, at spejle kommer i så store størrelser. Uanset om du køber en, der strækker sig fra gulv til loft, eller du hæver et allerede stort spejl på en credenza, gør de en simpel løsning til at fylde de tomme hjørner. (via lejlighedsterapi)

Ønsker du at give dit køkken en seriøs makeover? Stop med at lede. Udskift din flisebelagt backplash (eller tom væg!) Med smukke reflekterende spejle. De lover at tilføje tonsvis af lys til dit rum og være lette at rengøre, når de bliver sprøjtet. Geni? Absolut. (via stilfilerne)

Hvem siger galleri vægge er kun til udskrifter og fotos? Ikke mig! Begynd at samle alle de små udsmykkede spejle, du kan finde, fordi du vil oprette dette galleri af spejle i dit eget hjem. Du kan hænge dem i dit badeværelse eller i din gang eller endda i dit soveværelse. Sprøjt bare rammerne i samme farve, og du er god at gå!

Du har sikkert set de spejlede møbler rundt, men det er en god trend. Alle disse stykker gør et unikt udseende til ethvert rum, du lægger dem. Måske har du kun råd til et sidebord eller måske du kan købe kommode. Uanset hvad, vil et lille stykke spejlede møbler få stor indflydelse på stilen på dit værelse.

Lad dig ikke narre dig selv. Spejle kan også gå udenfor. Især når du har et meget lille baggårdsområde, kan du hænge et spejl på et hegn eller på siden af ​​dit hjem eller endda spike det til træet, og det kan være en fantastisk måde at skabe illusion af masser af plads på. Vil det udseende glas afsløre den anden side af din baggård eller en hemmelig have ud over hegnet? (via stil derhjemme)

Budget købere, tror ikke jeg har forladt dig. Hvis du dør for at have det store spejl, men bare ikke har midlerne til det denne måned, gør det selv. Det er rigtigt. Køb dollarbutikken af ​​deres små kompakte spejle og lim dem sammen for at skabe et stort spejl, der også er et kunststykke. (via Thistlewood Farms)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar