Sådan bruger du neutrale farver uden at være kedelig: Et værelse efter Room Guide

Farver har en tendens til at have en af ​​tre primære adfærd: aktiv, passiv og neutral. Ordet neutralt betyder faktisk upartisk eller upartisk. På grund af dette er brugen af ​​neutrale farver i boligindretning en fælles og effektiv strategi.

For det første kan neutraler (tænk hvide, sorte, brune, creme, grå og stort set enhver dæmpet jordetone) "gå" med noget - det er det der gør dem neutrale. Dette giver alsidighed i udsmykning gennem årene, da tendenser og personlige præferencer ændrer sig. Neutrale har også tendens til at være farver, der giver en fremragende baggrund til enhver anden farve, hvilket giver et solidt fundament for udsmykning, uanset din stil.

Men nogle gange kan denne ide blive taget til en ekstrem i den neutrale verden. Indtast et værelse, der er dekoreret i beige efter beige efter beige efter ... vent, er den fløde? Oh. Nix. Beige igen ... er både kedeligt og æstetisk stagnerende. For at afhjælpe denne risiko er følgende en guide til udsmykning med neutrale for hvert værelse i dit hus, samtidig med at du opretholder personlighed, liv, charme og stil.

INDGANGSPARTIET

Som det sted, hvor førstehåndsindtryk sker i ethvert hjem, er indgangen et perfekt sted at fremvise design savviness og god smag. Men du behøver ikke nødvendigvis at kaste dine gæster med lyse farver for at få et indtryk. Et par velvalgte mønstre i samme neutrale palette vil gå langt for at tilføje visuel interesse for din indtastning. Tænk tapet, tæpper, løbere, selv kunst. {Fundet på jenkinsbaer}.

Et interessant og uventet møbel i indgangen er en perfekt måde at tilføje karakter til en indgang til, hvis du har pladsen uden at skulle afvige fra neutrale farver. En umulig højstøttet fløjlsstol er både æstetisk og funktionel, når det kommer tid til at sætte på sko!

Træk en farvetone fra din neutrale gulvflise, og brug dette til at diktere den neutrale plan for din indrejse. Rummet vil være sammenhængende og indbydende som et resultat.

Kombinationen af ​​neutralerne fra flere forskellige farveveje giver mulighed for en engagerende og charmerende indgang. Husk at du ikke behøver at vælge bare en neutral farve for at skabe et virkelig neutralt rum - gå med grå, fløde, brun, blå og sort alle på én gang. Bare hold mætningskomponenten ret ens på tværs af farverne, så de virkelig blander sig i rummet.

En lysnød surround giver et dejligt fundament for et dristigt stykke kunst eller nogle farverige blomster. Dette er en perfekt måde at understrege nogle elskede stykker på og tillade en lille smule farve at infuse et helt rum (uden at have sagt farve tage over pladsen).

STUE

Reserver disse strategiske popper af farve til vinduesbehandlingerne og kaste puder for at opleve et neutralt opholdsstue. Det gør to ting - det gør det neutrale skema et vejrtræk mellem farverne, samtidig med at det bringer livet ind i stuen samlet.

Spejle tilføjer så meget til enhver stue, men de er særligt nyttige i en neutral. De afspejler lyset og lyser derfor og forstørrer rummet. Spejlet selv læser som en neutral og dermed tilføjer dybden til enhver neutral palette, uanset om den er baseret på brune, hvide, cremer, grays eller nogen anden neutral skygge.

Når du udsmykker en stue i neutrale farver, skal du huske, at ved at bruge små variationer af denne farve, går det langt at skabe et æstetisk, varmt rum. Overvej den neutrale farvepalet rolle i dine vægge, vinduesbehandlinger, møbler, gulve og belysning ... men spar lidt energi tilbage i stuen med et lyst kaste eller to. {Fundet på chanarchitecture}.

Et neutralt farveskema i stuen er en fantastisk måde at understrege en funktion eller flot arkitektur på. Hvis din stue har en af ​​disse ting, skal du bruge neutral farve og indretning til at fremhæve - på grund af den lysere skygge på pejsvæggen, får du f.eks. Prioriteret tilstedeværelse.

Tilføjelse af dramatisk belysning til et ellers neutralt opholdsstue gør rummet elegant og sofistikeret. En stor lysekrone, for eksempel, giver det ellers luftige rum en følelse af formål og tilstedeværelse. For ikke at nævne, det er en smuk tilføjelse til enhver indretning alligevel!

KØKKEN

I et neutralt køkken (som er en meget populær design trend lige nu), styr øjet ved at gentage figurer gennem rummet. Brede, flade skabslader fungerer godt med en ligeledes flad, rektangulær hætte - kombinationen er kongruent men ikke helt matchende, og dermed interessant at se på. Og smuk hardware fungerer godt hvor som helst!

Når du vælger en kabinetfarve, der efterligner, men ikke passer helt sammen, vil farven på dine apparater skabe et smukt og problemfrit rum. Denne skygge af varm mat greige, for eksempel, er et perfekt supplement til rustfrit stål og giver apparaterne mulighed for at se sammenhængende i neutralt køkkenindretning.

Bland medierne i køkkenet detaljer for at holde de neutrale ting, der virker levende og godt. Beton, vandfald glas, træ, metro flise og rustfrit stål for at nævne nogle få, alle arbejder sammen for at skabe et hip, moderne og levende køkken rum ... mens det stadig er neutralt.

Indsæt trykte tekstiler i køkkenet, hvor du end kan - tænk på håndklæder, der hænger på ovndøren eller polstret barstole ved køkkenbordet. Disse tilføjelser bringer energi uden at bringe distraktion. {Fundet på vpinteriors}.

Munter striber eller andre klassiske mønstre arbejder for at tilføje en smule smag til et neutralt køkken på en tidløs måde. Klassiske mønstre læses selv som neutrale, hvilket gør deres kombination med en neutral farvepalet perfekt.

SPISESTUE

MoreINSPIRATION
  • En guide til brug af neutrale farver i hjemmet
  • Et meget lyst og luftigt hjem med jordiske farver og neutral varme
  • Energisk indretning med neutrale farver - kan det gøres?

Brug glas eller akryl stykker i spisestuen! Dette er en fantastisk måde at opretholde en visuelt let, neutral palette, der skinner. Lucite spisestue eller et glasbord med spisebord er to nemme omskiftere, du kan lave i dette rum, hvor ho-hum neutralitet ofte hersker højesteret som standard.

Neutrale spisestuer har tendens til at være charmerende, åndbare rum. Linned polstret spisestue og masser af teksturalt træ udstråler jordethed til værelset og gør det behageligt. Og ærligt, hvem ønsker ikke en behagelig og indbydende spisestue, hvor familie og venner iboende er i ro og er i stand til at blive længere?

Især i dette rum, hvor gulve tendens til at være tæppebelagt, lægges et neutralt fundament bogstaveligt ved hjælp af fliser, sten, træ, laminat eller andre gulvtyper. Bær dette gennem til resten af ​​spisestuen for et engagerende rum.

"Neutral" betyder ikke nødvendigvis "farvefrit". Selv gul kan læse som en neutral farve, når den er parret med et lignende gult træ. Du er enig, denne neutrale spisestue er alt andet end kedeligt!

HJEMMEKONTOR

Metalliske detaljer, såsom messing væg sconces og gardin stænger, tilføje den perfekte mængde pop til et hjemmekontor rum. En fordel ved at bruge metalliske stykker (forresten, tror ikke at du skal matche det samme metal i hele rummet - bland det op hvis du kan lide!) Er det, at det er en helt neutral, men en glammet op. En perfekt tilføjelse til noget neutralt rum, virkelig. {Fundet på gallerieb}.

Brug et neutralt tonet foldepanel eller vægdeler som rygraden på dit hjemmekontor, uanset størrelse eller anden indretning. Dette skaber automatisk en tydelig kontorafbildning i en helt neutral zone.

En sjov opgaverlampe på hjemmekontoret, som denne langhalsede glans gule lampe, vil tilføre masser af personlighed i et neutralt arbejdsområde. Masser af mønstre og billeder hjælper selvfølgelig også med at leve op, selv når farverne selv er dempet eller lignende neutrale.

Vælg en sjov kontorsstol, der kan være neutral, men har et unikt twist. Overdimensioneret zebra print polstring, for eksempel ånder personlighed ind i et ellers standard og neutralt hjemmekontorum.

Når det er muligt, lad det naturlige lys tjene som modpunkt til og fremhæve din neutrale farveordning. Dette er tilfældet for et hjemmekontor såvel som for ethvert andet rum - vores øjne trækker naturligt mod et vindue med masser af naturligt lys, og rummet er øjeblikkeligt tiltalende. {Found on madeco}.

SOVEVÆRELSE

Blanding af naturlige elementer i dit neutrale farveskema - for eksempel et træplankloft, for eksempel - hjælper med at tilføje dybde og varme uden at overvinde indretningen.

Farveblokerede vinduesbehandlinger, selvom det kun er med to lidt forskellige nuancer af samme farve, er uventet og derfor interessant. Juster farveblokforbindelsen med en af ​​de vandrette vindueplaner (i dette tilfælde bunden af ​​vinduet) for maksimal effekt.

En enkelt væg-til-væg fotohylde over sengen tjener som en unik hovedplade og er forskellig nok til, at den gør en solid sætning i ethvert neutralt soveværelse. Og glem ikke betydningen af ​​luksuriøse og hyggelige tekstiler i soveværelset - et neutralt blødt kast eller en pude kan være det mest indbydende og beroligende tilbehør i hele rummet. {Fundet på jino}.

Glem ikke, at sort og hvid, enten separat eller kombineret, også er neutrale farver! De gør en imponerende og dramatisk tilføjelse til ethvert neutralt soveværelse. Spil med den klassiske farvekombination med sort-hvide og dens negative hvid-til-sort for lidt mere intriger og sjov.

Brug interessante former, linjer og kurver til at skabe et smukt, interessant soveværelse. De buede ben på en sidestol, et unikt formet hovedgærde, eller en afrundet natstand, pakker et slag, mens du holder i en neutral palette.

BADEVÆRELSE

Tilføj en plante. Det er bare så nemt, faktisk. På et badeværelse, hvor "neutral" indretning nemt kan blive "steril" indretning (hvad med de hvide porcelænstykker overalt) er udseendet af noget grønt og levende, både passende og velkomment.

Belysning kan sætte et mellemrum og tage det fra at være ret almindeligt at være ekstraordinært. Dette er tilfældet i det neutrale badeværelse, helt sikkert. Placer varm belysning på et uventet sted, som under medicinskabet eller badeværelses spejl, for maksimal og dejlig indvirkning.

Toiletartikler er ikke nødvendigvis smukke. Blå plastikpande, røde plastikhætter, lyse grønne sprøjtebeholdere - alle disse arbejder helt mod en neutral farvepalet, hvis de udsættes. Brug simpelthen kurve til at opretholde roen i dit neutrale badeværelse samtidig med at teksturerne bliver integreret.

Flise er et badeværelses bedste ven, og der er få måder, der bedre er at infuse visuel interesse i et lille rum end ved lægning af fliser. Glasfliser, keramiske fliser, ørefliser og mange flere tilføjer gnistre og glans ved deres lysreflekterende egenskaber.Plus mosaik effekten bringer de neutrale farver i live.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar