Sådan tager du striber ud af Fashion Runways og ind i dit hjem

De seneste modebanebåndssamlinger fra designere i Europa og USA var oversvømmet med striber - fra store, dristige striber til dejlige pinstripes til alt imellem. Hjem design samlinger er aldrig langt bag banetrends, så hvis du har en kærlighed til striber og moderne stil, er det nu tid til at tilføje nogle striber til din boligindretning.

At dekorere med striber er ikke så svært, som du måske tror, ​​og du behøver ikke at gøre et stort engagement i striber for at få indflydelse på et værelse. Her er nogle af vores foretrukne måder at tage de nyeste off-the-runway striber og indarbejde dem til din moderne indretning.

1. Farvebånd på vægge

Hvis du leder efter en dristig måde at indarbejde denne trend, så er maleri striber på dine vægge valget for dig. Men gå ikke overbord - valgte en hovedfokvæg til at inkorporere striber, ikke hele rummet. Baggrunden virker også.

2. Tilføj stribede puder

Kastepuder er en billig og enkel måde at dyppe tæerne på i striben. Prøv forskellige kombinationer af striber og farver eller brug en linje af samme stribede pude på en sofa til et rent, minimalistisk udseende.

3. Cover Floor With Stripes

Hvis du har en åben grundplan, er en fed, stribet tæppe en god måde at indarbejde denne tendens på. Vælg tæpper med høj kontrasttoner og farver, der pop.

4. Hang Striped Gardiner

Når maleri eller wallpapering ikke er en mulighed, kan tilføjelse af stribede gardiner være hele den strimmel, du har brug for. Mål for rige farver og en gulv til loft længde, der skaber illusionen af ​​højere lofter.

5. Glem ikke møblerne

Til et high fashion design valg, tilføj et stribet møbelstykke til dit rum. Uanset om det er en sofa, osmannisk, sidebord eller skab, stribet design og polstring, er det mere tilgængeligt end nogensinde hos dine lokale hjemmebutikker.

Hvordan planlægger du at indarbejde striber i din boligindretning?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar