Sprinkling & dekoration med sukkulenter rundt om i huset

Sukkulenter har en tyk, tæt natur, fordi de bevarer vand, Ķ. som kaktus. Men vi snakker ikke kun om kaktus, når vi snakker om succulenter. Vi taler om en række grønne nuancer og sjove teksturer, der lever og giver frisk luft til ethvert rum i huset. Vi elsker at bruge disse til at drysse rundt i huset i sommermånederne, så lad os tage et kig på nogle egentlige eksempler og lære, hvad der er dekoreret med sukkulenter.

1. Arrangere.

Dette arrangement af succulenter i en kasse gør det til et helt kunstnerisk stykke. Og vi elsker, hvordan de valgte at jazz op baghaven med et smukt, frisk udvalg af teksturer, toner og spiritus.

2. Hosting.

Henter et aftensfest når som helst snart? Tilsæt nogle sukkulenter i blandingen til en super unik og forfriskende tablecape. Vi garanterer dine gæster vil være kommentarer hele natten.

3. Wallflowering.

Brug en lille succulents som et stykke skrivebord indretning. Det er en stille kæmpe i indretningsafdelingen, da den friske, fordi den er i live, men skaber et interessant, eklektisk udseende, uanset hvor det er. Det er helt sikkert en dobbelt accent.

4. Overraskende.

En anden smuk kasse fyldt med succulenter. Denne skønhed kan sidde i morgenmadskrogen, på bogreol eller endda i foyer for at byde gæsterne velkommen i huset.

5. Potting.

MoreINSPIRATION
  • Husplanter 101: Alt om sukkulenter
  • Sprinkling Starbursts omkring dit hjem: Idéer og inspiration
  • 20 Pretty Potter at opfriske dine Succulenter

Tag en saftig, gryde ind i noget unikt som en antikke creamer og sæt den derefter på køkkenbordet. Brug den i en blanding til et centerpiece, uanset hvor meget det er, er denne lille søde bestemt sød.

6. Ledging.

Lav en lille collage på vindueskanten. Vi elsker denne ide for karvevinduer eller åbninger i forsiden af ​​huset. Sukkulenterne har brug for solen, og vi adore de forskellige højder og teksturer, som dette design inkorporerer.

7. Havearbejde.

De må ikke være i haven, men de kan helt sikkert hjælpe med at dekorere baggårdens veranda. Og alt hvad du skal gøre for at tage indretningen over toppen, er at tilføje nogle pizazz til lerpottene de er i. Blonderet er ganske charmerende ret?

8. Oprettelse.

Lav et terrarium med små succulenter inde. Dette er et så sjovt projekt, og det er også en fantastisk måde at style kaffebordet eller skrivebordet på dit hjemmekontor.

9. Krympning.

Nogle gange er lille den bedste vej at gå. Placer dine succulenter i små votiver og opret en tablecape fuld af sommer romantik.

10. Styling.

Ligegyldigt hvad saftigt du valgte eller beholder du designer til at plante dem ind, styling er nøglen. Og sukkulenter kan bruges til at stille alt fra kaffebordet til spisestuen buffet til kappen til baren kurv!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar