Udsmykning med nu og gulv: Idéer og inspiration

Varme, sollys, tradition, hygge, enkelhed. Alle disse ord beskriver tan og gul parring. Uanset om du har besluttet nogle skygge af disse farver til din gårdhave, køkken eller gæstebadeværelse - har vi ideer og inspiration til at hjælpe dig med at dekorere. Fra sennepssofaer til linneddækkede vinduer er der mange måder at bruge denne duo på en stilfuld og nem måde. Tag et kig!

Hvis du elsker lys, solrige rum, så er det kun naturligt at bruge en smule guler, når du designer dit rum. Selvom det kun er en morgenmadskrog eller et læserhjørne, match en ret skygge af solbrændt til dit gule valg til en indbydende og forfriskende følelse. En gul stol og hvide vægge afskiller det frie look, mens et trykt tæppe tilføjer en smule edginess til dette bløde par.

Du kan også skabe en smule af en slank, traditionel stil med disse to farver også. Disse nuancer fungerede pænt i en hjemlig spisestue og afsluttede med et træbord, gule puder og lette tanmalede vægge. Den gule kommer ud af det mørke træ, mens de lysere vægge skaber en luftig og levende finish.

MoreINSPIRATION
  • Dekorere gule og grå køkkener: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med Mauve: Idéer og inspiration
  • Udsmykning En Mint Grøn Soveværelse: Idéer og Inspiration

Du kan endda tage disse farver og gøre et unikt, victorianske rum også. Uden at være for over-the-top eller feminin, tag en lysekrone til et brændpunkt, nogle guld tilbehør og en skinnende, skarp gul til toppen af ​​rummet. Perfekt på badeværelset for en sjov flugt eller endda i værelset, hvor du kan blive virkelig kreativ med sengetøj og vinduesbehandlinger!

Selvfølgelig, hvis du har fundet det mest perfekte stykke gule møbler, skal du oprette et rum, der gør det muligt at være omdrejningspunktet. Med solbrilletilbehør og subtile accenter vil din solsikkeboks sikkert vende hoveder. Eller du kan altid klæde væggene i en cremet, indbydende gul og derefter klæde rummet i enkle linnemøbler, mens du har det sjovt med masser af tilbehør, der komplimenterer de to primære farver.

Glem ikke at finde en tredje (eller fjerde) farve for at hjælpe komplimentere dig med paletten. Hvis du allerede har valgt skyggen af ​​gul og solbrun til foyeren, soveværelset eller endda terrassen, så find den rigtige accent tone for at få rummet til at komme i fuld cirkel. Sky blues, majestætiske purples og due grays er alle valg valg. Men få kreativ og have det sjovt. Bare ved, at når du opretter et tan og gulrum, er du sikker på at have et strålende, frisk rum at nyde!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar