Sådan tilpasser du skåle og endda gør dem fra bunden

Du kan bruge skåle som dekorationer på mange smukke måder. Du kan fylde dem med frugt, ornamenter og masser af andre kølige ting, og de kan endda bruges som dekorationer af sig selv uden at have brug for hjælp. Men at finde en smuk skål er ikke ligefrem let. Faktisk er det meget enklere og hurtigere at bare dekorere skålen selv eller endda for at gøre det fra bunden.

Nysgerlig, hvordan du faktisk kan lave en skål fra bunden? Nå, det er ganske simpelt faktisk. Du har brug for en masse nøddeskaller. Så gå videre og spis en masse pistacienødder eller en anden slags nødder eller find en anden måde at samle skaller på. Ud over dem du har brug for også giftfri lim. Når du har renset alle skallerne (du kan koge dem), skal du finde en form, du kan bruge. Bland derefter skallerne med en lille smule lim og skub det hele ind i formen, hvilket giver den den ønskede form. Lad det tørre og fjern skålen fra formen. Nu kan du vise skål lavet af nøddeskaller. {fundet på instrukser}.

Et andet godt udseende til en skål kan fås ved hjælp af garn eller reb. For at opnå dette udseende skal du tage en transparent skål som en af ​​glas eller klar plast og begynde at indpakke og lime tynd reb omkring det. Start fra bunden og pakk hele vejen rundt.

MoreINSPIRATION
  • DIY Metallic Accented Wooden Bowls
  • Simple Folded Felt Bowls
  • Farverige Lacquerware Skåle Håndlavet af Bambus

Du kan lave en skål fra bunden, hvis du bruger lufttørre. Faktisk kan du have det sjovt at lave lerskåle, og du kan eksperimentere med alle mulige mønstre, former og farvekombinationer. Tjek scjohnson for et interessant forslag. De nødvendige forsyninger omfatter leret, metallisk maling, hvid akrylmaling, en skål eller kiksskærer, en rullestift, sandpapir og noget at bruge som en form. Rul lejren ud, skær en cirkel, form den i en skål og lad den tørre. Sand kanterne og male skålen hvid. Mal derefter kanterne ved hjælp af metallisk maling.

Hvis du ønsker at lave stilfulde skærmskåle som dem, der findes på sukkerduge, skal du bruge metallisk guldspraymaling, en cirkelkagekutter, et glasterrarium og hvide sand- og fauxplanter til at sætte ind. Spray maling cookie cutter guld og bruge det som en base for glas terrarium. Dernæst dekorere det, du vil have.

Hvis du allerede har en skål, og du bare vil ændre sit udseende, kan du nemt gøre det med maling. Lad os se, hvordan metalskålen på thecraftables blev dekoreret. For at genskabe udseendet skal du have maskeringsbånd, tyndt papir, målebånd, metallisk akrylmaling og selvfølgelig en metalskål. Placér skålen på hovedet og træk et design på den. Du kan enten bruge en blyant og en papir stencil eller tape. I begge tilfælde skal du dække nogle områder, så du kan male det ønskede design.

Et enklere alternativ er foreslået på leighlaurelstudios. Her kan du finde ud af, hvordan du pynter dine porcelæneskåle med en porcelænmalingpenne. Du kan tegne alle mulige søde ting på skåle, du kan skrive meddelelser, citater eller lave geometriske mønstre og mønstre. Vær kreativ og kom med din egen ide.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar