Dekorativ DIY Snemand

Det er køligt udenfor, og jeg leger meget med min lille datter indeni. Hun er i alderen, når hun gør sine første skridt, og jeg er utålmodig at se hende, når vi forbereder juletræet. Jeg forestiller mig alle de mousserende dekorationer og sjove ting, som hun vil distrahere hendes opmærksomhed og hvordan hun gerne vil fange dem alle i hendes hænder. Da vi har brug for at spille meget, har jeg opdaget, at jeg kan lave nogle dejlige julepynt ved blot at spille med nogle ting.

Der er så mange symboler på jul og vinter, og snemand er en af ​​dem. For nylig har jeg set en artikel, der viste os, hvor mange ting vi kan gøre ved hjælp af en sok og en dekorativ snehvæl var en af ​​dem. Det er et rigtig sjovt DIY projekt, at selv børn kan gøre det. Alle de materialer du skal have er: en sok, nogle bønner eller ris, nogle gummibånd en markør eller nogle knapper.

Nu kan du begynde at fylde sokken med bønner eller ris, binde eller bruge et gummibånd til den første tier, og gentag derefter processen igen og igen, hvis det er muligt, indtil du får en to eller tre tiered snowman. Du kan gøre ansigtet med en markør eller bruge nogle knapper eller andre ting, som kan hjælpe dig med at få et glædeligt ansigt. {Fundet på hubpages}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar