Åben etageplaner: Fordele med ulemper og tips til udsmykning

Før vi hopper ind for at tale om fordele og ulemper ved åbne grundplaner, kan det være en god ide at tale om hvad det betyder, eller med andre ord at definere åbent. Åben, i dette tilfælde beskriver beskrivelsen af ​​et større rum, der fungerer som flere rum eller funktionaliteter inden for det enkelte (større) boareal. Den mest almindelige form for åben grundplan i nutidens hjem omfatter en kombination af køkken, spisestue og opholdsstue, som alle er åbne for hinanden inden for et enkelt "stort værelse".

PROS FOR OPEN FLOOR PLANER

Åbne gulvplaner fungerer generelt bedst i "boliger med mindre firkantede billeder - nogle gange uden behov - mens større boliger har mere plads til at arbejde med, når man integrerer store værelser i en grundplan". Rummelige boliger med færre vægge er layoutet du jour; lad os overveje deres fordele.

Forbedret social interaktion.

Åbent layout i et hjem øger muligheden for social interaktion, bare af naturen, at de er væg-fri. Når barriererne mellem mennesker fysisk fjernes, er det meget nemmere, mere bekvemt og mere almindeligt for interaktioner at øge. Tilrettelægge denne mulighed ved at tilbyde komfortable, unikke og / eller interessante siddepladser arrangementer eller møbler elementer ... som en hængende swing-stol.

Mere naturligt lys.

Uden en flok indvendige vægge, der blokerer det naturlige lys fra vinduerne, overstiger det naturlige lys i et åbent grundplanens store rum langt fra en lukket grundplan. Ikke kun lyset, men synspunkterne gennem vinduerne selv øges og forbedres. Denne gennemtrængning af lys spiller en vigtig rolle for at opretholde en rummelig og luftig følelse, uanset den egentlige størrelse af det åbne gulvlayout.

Flere muligheder for underholdende.

Når gæsterne er hjemme, er det meget mere behageligt at være sammen med dem og være involveret i samtalen, end det skal lukkes i et lille dampende køkken selv. Den åbne grundplan udmærker sig med at give førsteklasses underholdende kapacitet - du kan opnå alt hvad du behøver for at få mad og forberedelser og servering, mens du stadig er en del af gruppen (som måske eller måske ikke slapper af på den nærliggende sofa, mens du slave væk).

Forbedret synlighed for børnepasning.

Mens denne fordel ikke gælder for hver husstand, er det en vigtig for disse boliger med børn. En forælder, der kan få deres egne ting opnået (fx at lave aftensmad, rengøring, arbejde osv.), Mens de stadig holder øje med deres børn, er i en bedre situation, sikkerhed og ro i sindet.

KONSERVER AF ÅBNE FLOORPLANER

Med alt det, de har på vej til dem, kan det være svært at forstå, hvad der netop kunne være en ulempe ved at have en åben grundplan og vælge en lukket grundplan i stedet. Nå er der et par ulemper til den åbne grundplan, afhængigt af dit synspunkt.

Færre værelser.

Selvfølgelig får den åbne grundplan ikke sin popularitet på grund af antallet af værelser, men snarere den måde, at disse rum fungerer inden for det større hele. Hvis du er en til at foretrække privatliv og måske større organisation (f.eks. Flere indbyggede og opbevaringsløsninger), med færre værelser at arbejde med, kan din plads blive ufordelagtig.

Mindre vægplads til illustrationer.

Mens åbne gulvlayouter tilbyder en række fordele, er en ulempe ved denne metode til grundplanen manglen på vægplads til kunstværker og andre skærme. (Selvom du finder udsmykning af vægge besværligt, kan du finde dette til at være en fordel.)

MoreINSPIRATION
  • Fordele og ulemper ved at have en åben grundplan Home
  • 25 åbne koncept moderne etageplaner
  • Fordele og ulemper ved åbne versus lukkede køkkener

For de af os, der elsker et godt stykke vægkunst, er det begrænsede vægrum en afgørende ulempe. Ligesom dette overdimensionerede vævede "portræt" lavet af genbrugsmaterialer. Fantastiske.

Begrænset privatliv.

Inden for den familiecentrerede husstand vil der opstå en række aldre og efterfølgende aktiviteter, interesser og tidsplaner. Den åbne grundplan har tendens til at sætte alle ind i den samme blandekande, som det var, og lader dem forsvare deres private arrangementer i en mere offentlig indstilling. "Lukkede rum kan virke bedre i et hus, hvor alle har brug for deres plads".

Hardere at opretholde orden og renlighed.

Et lukket køkken er lettere at holde rent end et åbent grundplan køkken, for eksempel fordi elementer er indeholdt i de fysiske begrænsninger af rummet. Eller i det mindste kan det lukkede køkken forlades med en dør lukket bagved, hvilket begrænser rodens effekt på resten af ​​husstanden og rummet, især de vigtigste højtrafikværelser.

ÅBEN FLOOR PLAN DECORATING TIPS

Nedenstående er nogle få teknikker og strategier til optimalt at indrette en åben grundplan. God fornøjelse!

Skift benene op.

Åben plads, for at føle sig som virkelig åben plads, skal have masser af "hvidt rum" og fritflydende luftrum. En måde at opnå et åbent udseende på i ethvert rum i huset (selv køkkenet!) Er at lave større møbler eller endda selve arkitekturen inkorporerer legginess. Dette gør det muligt for vores øjne at rejse over, omkring og endog den største af elementer, og dermed maksimere åbenheden.

Tillad vandrette overflader at tale for sig selv.

På grund af deres gode åbenhed trives åbne rum med potentialet for vandrette overflader. Arbejde disse vandrette planer (fx hylder) i, hvor det giver mening og er nyttigt. For eksempel er den store "hylde" nær gulvet under denne køkkenø arbejdsstation flydende, som holder en åben følelse, men det giver også opbevaring og dekorative funktion i rummet.

Lad dine "vægge" ligne schweizisk ost.

For de tilfælde, hvor en bredt åben grundplan bare ikke giver mening eller ser godt ud, er det bestemt ikke en dårlig ide at indarbejde nogle slags designelementer, der ligner vægge til dig. Bare vær sikker på, at de læner mere mod schweizisk ost (masser af visuelle "huller" og huller) end mod et tykt stykke cheddar. At forlade den øverste tredjedel af lodret plan er også med til at opretholde en følelse af åbenhed, mens der stadig defineres de mindre rum.

Dette er et andet eksempel på en åben "væg" - en geometrisk hexform, der giver subtil, om ikke helt privatliv til soveværelset, der støder op til det fælles boligareal. Bemærk effektiviteten af ​​den efterfølgende plante i at give definition også i åbenhed.

Tænk lodret snarere end uigennemsigtigt.

Husk på, at designelementer med forskellig lodrethed - uanset om de er så lange i virkeligheden - gør en hel del til at definere rummet omkring dem. Disse farverige, stabile skuffer giver lodrethed og den efterfølgende definition af plads, men på grund af deres udskæringsdesign opretholder de en åbenhed.

Hæv højden på standardartikler for mere privatliv.

Et alternativ til at forsøge at udelade betydelige visuelle barrierer er at omdanne dette og bruge disse barrierer til din fordel. For sengen, som tilfældigvis er en del af den åbne grundplan, giver et hævet hovedgavl en øjeblikkelig følelse af privatlivets fred ... selvom det privatliv ikke er ligefrem virkelighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar