Definitionen af ​​en stilserie: Hvad er moderne bondehusdesign?

Klar til at omfavne moderne bondehus design? Vi har alle de oplysninger, du har brug for til at trække dette udseende. Billede: Gardner Homes

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Der er en grund til, at så mange af os fortsætter med at falde over hovedet for gårdsstil. Dens unikke træk på komfort og enkelhed skaber en aura, der kan få nogen til at føle sig hjemme, selvom de aldrig har sat fod på en gård. Imidlertid er nogle mennesker genert væk på grund af antagelsen om, at denne æstetik kan føle sig lidt forældet.

Vi vil bevise disse mennesker forkert. Nedenfor er vores guide til at trække af moderne bondehus design. Læs disse tips og hold dem i spidsen for dit sind, mens du arbejder på dit eget interiør. Med held vil du opnå den perfekte balance mellem klassisk komfort og moderne stil.

Praktik er hjørnestenen i gårdsstil. Billede: Ken Linsteadt Arkitekter

Sæt praktisk først

Når man overvejer indbrud i gårdslivet, er det ikke nogen overraskelse, at praktik hersker højeste. Mens du altid bør overveje funktionalitet og brug som en integreret del af ethvert design, skal det i dit tilfælde være dit første punkt i betragtning.

Hvad angår hvordan man får det til at ske, er planlægning nøglen. Før du begynder at komme ind i det nitty-gritty af dit redesign, tage lidt tid at se på rummet. Overvej detaljer som rummets strøm, belysningen og møbelarrangementet. Overvej hvad der virker, og hvad der ikke er, samt hvilke ændringer du kan gøre for at gøre brugervenligheden din første prioritet.

Så, når du er klar til at begynde at samle dine designelementer, husk at funktionen skal være dit primære fokus. Lad dine møbler og opbevaringsmuligheder tage et centralt skridt i rummet over nogen dekorative elementer.

Hold dig til neutrale farver for et moderne twist. Billede: House of Jade Interiors

Vælg en neutral palette

De farver du vælger vil være afgørende for at gøre dette udseende arbejde. Borte er salvie greens og kærnemælk gule der harken til ældre farmhouse stilarter. I disse dage er en neutral farvepalet en afgørende del af ethvert moderne design, og med en i dit farmhouse-inspirerede rum vil det være det, der hjælper med at holde din friske, rene og helt aktuelle.

Som altid vil du holde 60-30-10-reglen i tankerne. Her er hvid det naturlige valg for at opfylde rollen som din dominerende nuance. For dine andre to farver, tænk på at bruge jordskygger som grå, tan og brun. Bare i tankerne om at din accentskygge skal være den fedeste af dem alle.

I et bondehusdesign spiller de mål, du vælger, også en vigtig rolle. I stedet for at vælge skarpe, lyse nuancer som dig ville i et virkelig moderne design, kan du overveje at vælge farver, der har lidt af en vintage eller antikke føler for dem. Dette vil give en lille nikkelse til klassisk bondehusstil uden at føle sig også over toppen.

Komfort er også nøglen. Billede: Jennifer Robin Interiors

Bland og match møbler

Derefter er det tid til at fokusere på møbler. Traditionelt baserede bondehusdesigner tungt på enkle træmøbler til at fylde størstedelen af ​​deres interiør. Du bør også medtage det i dit rum. Den type træ og finish, du bruger, er op til dig, men når det er muligt, skal du vælge stykker, der har rene og enkle linjer.

For at give udseendet et mere moderne twist, vil du gerne sætte et andet lag af komfort ind i rummet. Tænk på at afbalancere de naturlige materialer i rummet med ting som plys sofaer, comfy accent stole og polstrede barstoler. Du kan også forbedre følelsen af ​​rummet ved lægematerialer som kaste pude og tæpper i dit design.

Afslut looken med industrielle accenter. Billede: Irwin Construction, LLC

Tilføj industrielle accenter

Endelig vil du tænke på de rent dekorative elementer dit design. Her vil vi foreslå at læne stærkt på industri-inspirerede stykker. Ikke kun er industrielle stykker almindeligvis baseret på maskiner, der anvendes til landbrug, men de er også tilfældige med en stigning i popularitet lige nu, hvilket gør dem til den perfekte fælles tråd til at afslutte dit udseende.

Med det i tankerne skal du holde øje med hængende låger døre, træ mantler, jern-inspirerede lysarmaturer og galvaniserede metal opbevaring spande. I bondehusdesign er de bedste accenter dem, der også spiller en funktionel rolle, så se efter stykker, der tjener et formål.

Brug denne vejledning til at bringe moderne bondehusdesign ind i dit interiør. Billede: Sita Montgomery Interiors

Farmhouse stil har eksisteret i årtier, men det betyder ikke, at det skal være synonymt med bedstemorens hus og dage gået. Tag denne vejledning om moderne bondehusdesign som din inspiration. Tips og råd i dette indlæg er nøglen til at skabe et bondehus-inspireret rum, der føles lige dele varme, indbydende og aktuelle.

Hvad synes du om moderne bondehus design? Vil du være villig til at prøve udseendet i dit eget hjem? Del dine meninger med os i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar