Delikat Blomst Vedhæng Lampe af 3Form

Lys kan fanges i forskellige former af forskellige dimensioner. Du kan tale om vedhængsbelysning, gulvlamper eller bordlamper. Deres størrelser kan være små eller kan få nogle kæmpe dimensioner. Den vidunderlige ting om en lyskilde udover det faktum, at det er en nyttig ting i huset, er den vidunderlige atmosfære, der kan skabe. Kombinationen af ​​farver og lys er den, der gør dit interiør en særlig stemning, der vil charme dig og dine besøgende.

En kilde til lys vil også bevise de møbler, der bruges eller andre dekorative genstande, der vil fremstå i et indretning. Det er vigtigt at vide, hvordan du vælger din belysning til dit hus, så du kan udnytte alle de indvendige aspekter af dine værelser.

MoreINSPIRATION
  • Medusae Vedhæng Lamper af Roxy Towry-Russell
  • Søde Industrielle Vedhæng Lampe
  • Gummi vedhæng lamper

For dem der elsker naturen og specielt blomster her er der nogle delikate blomsterlamper, der kommer fra 3Form. De vil skabe en vidunderlig og fredelig atmosfære, der får dig til at føle sig komfortabel og afslappet. Disse pendant lamper er tilgængelige i tre konfigurationer og tilhører Light Art Studio Collection. Du kan oprette din egen konfiguration, du kan bruge en eller en blanding af mere afhængigt af den atmosfære, du gerne vil oprette, og det rum du har til rådighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar