Deliciously Evoking Berømte Kunstnere: Caitlin Freeman's Moderne Kunst Desserter

De kalder det ikke "kunsten til madlavning" forgæves. I hendes søgen efter levering af søde varer, konditor Caitlin Freeman af Miette Bageri og Blue Bottle Coffee Company genskaber berømte moderne kunstværker. Henri Matisse, Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Jeff Koons og Piet Mondrian er blot nogle af kunstnerne fremkaldt i kokens gastronomiske repertoire. Caitlin Freeman er ejer af bogen Moderne Kunst Desserter som "krøniker de desserter, inspiration og eventyr, der sker, når man kombinerer kunst og kage". Bogen præsenterer fantastiske godbidder og nedbryder opskrifterne, så talentfulde kokke kan reproducere dem hjemme. Interesseret i hvordan disse moderne kunstinspirerede kager ser ud? Så vil du helt sikkert nyde galleriet nedenfor.

Piet Mondrian blev anset for opfinderen af ​​neoplasticisme og begyndte med en hvid baggrund, hvorpå han plejede at male et gitter med lodrette og vandrette sorte linjer og de tre primære farver: rød, blå og gul. Freemans Mondrian Cake gøres ved først at skære kagen i otte stykker, fylde nogle med farve og stable dem sammen igen i chokoladeglasur. Tjek videoen for bedre at forstå processen!

Inspireret af Roy Lichtensteins Rouen Cathedral Set V, The Lichtenstein kage er en kulinarisk hyldest i rød fløjl og Ben-Day-inspirerede prikker. Ved en første øjekast kan den farverige ostkage ikke lede dig til inspirationskilden, men når det er forklaret, synes konceptet og dets repræsentation at have fælles aspekter.

Det San Francisco Museum of Modern Art udviklet af schweizisk arkitekt Mario Botta inspireret en lagdelt kage i sort kakao og pisket fløde toppet med en chokolade sabel.

Kombination af collageteknikken med malerier er Mark Bradford kendt for sine gitterlignende abstrakte værker. Bradford Ostplade feller nybegyndere bagere er en ostplade med hjemmelavede kærnemælkekiks, abrikosmør og osteskiver arrangeret ifølge Mark Bradfords abstrakte malerier.

Caitlin Freeman præsenterede også en lækker gengivelse af Buckminster Fullers Tetrahedral City. Kokkens version indeholder Fuller's Hot Chocolate hjemmelavede marshmallows flydende i rig kakao og toppet med havsalt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar