Delightful Modern Cottage inducerer en varm familie atmosfære i Californien

Dette charmerende moderne sommerhus i Healdsburg, Californien, huser en inspirerende samling af åbne rum, der passer perfekt til byliv. Kendt som Alley One Residence, blev det moderne hjem forestillet af arkitekt Amy Alper. Arkitekten beskriver dette dejlige projekt og forklarer, hvordan et gammelt sommerhus blev omdannet til moderne rum for familieliv: "En forfalsket hytte beliggende på en charmerende gade i Healdsburg fanget fantasien hos et par, der flytter fra Boston.

Med et øje mod genanvendelse af indramning og fundament blev et nyt toværelses hus genfødt. Indgangsområdet (oprettet som en lounge men let omdannet til spiseplads) blurer linjen mellem ind og ud med et betonbund, der løber lige ud til baghaven.

Defineret ved et samspil mellem taggrænser og gulvniveauer, de levende områder, køkkenet, forsiden gårdhave og brandgrube er defineret endnu er åbne for hinanden. Soveværelserne, mens de er intime, nyder godt af design for at minimere gange. Også intimt men luksuriøst er det spa-lignende mester bad. Alle værelser nyder en krydsbrud og er oversvømmet i naturligt lys. "Fleksibelt interiør er fantastisk, arkiveret med lys og let at åbne udendørs. Ejerne valgte armaturer, møbler og finish og hvad et godt stykke arbejde de gjorde! Jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan det føles at forkæle sig i en stille og afslappende aften derhjemme. En udendørs middag ledsaget af fred og ro eller blød musik baggrund lyder tæt på himlen. Hjemmets flexrum er også foret med de hotteste arkitekturtendenser for 2014, og det hjælper dig med at tilpasse pladsen efter dine behov.

Denne byhusstil er simpelthen dejlig, men du foretrækker måske noget mere privat, ligesom denne ombyggede Creekside Retreat. Eller måske begge, en som hovedbolig, den anden som et weekendhus?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar