Dental Office Inspiration - Stilfuldt design, der fortjener at komme hjem med dig

Ingen kan lide at gå til tandlægen, men der er dette trick, at tandklinikker ansætter for at narre vores sind. Ved at give dental office design funktioner, som gør rummet til at føle sig hyggeligt, indbydende og hjemligt, pludselig føles det meget mindre skræmmende at være der. Og når du er derhen, bringer du hjem mere end bare en sund tand. Du forlader også med et par gode design ideer, du kan implementere i dit eget hjem. Helt trick, ville du ikke sige?

Vores Family Dental Clinic.

En tandklinik med mursten, komfortable sæder og et fantastisk loft kan muligvis ikke mangle karakter. Hvor smukke er disse vintage mursten? De er det element, der giver denne klinik sit indbydende og harmoniske udseende, og i kombination med rundbordet og den hyggelige sidekrog gør de dette venterområde føles som et charmerende kaffeparti. Jeg kunne bestemt et sådant design tilpasset et familiehjem. {Found on friendsdesign}.

Tandkvarter.

Tandkvarteret i Perth, Western Australia har et indretning dekoreret med en-of-a-kind varer fundet i antikvitetsbutikker og i lange sessioner af at søge internettet til møbler og tilbehør, der har masser af karakter og alt, hvad vi kan sige er, at designernes indsats blev afbetalt. Disse lænestole er helt udsøgte og den lille spisekrog ser ud som en del taget fra en smuk lejlighed, hvilket betyder at du kan replikere udseendet i dit eget hjem, og det vil se lige så fantastisk ud.

Horacek Dental.

Noget så enkelt som et kaffehjørne og et behageligt opholdsområde kan drastisk omdanne, hvad der ellers ville være et koldt og skræmmende rum. Tavlen væg giver venterummet en rigtig flot og legende følelse, der gør atmosfæren mere afslappet og behageligt, og det er en funktion, der ofte findes i boligkøkkener. {Fundet på fieldworkdesign}.

Farverige tandklinik.

Et interiør design fyldt med antikviteter, vintage mursten accenter og hyggelige funktioner er ikke den eneste vej at gå, hvis du forsøger at gøre et tandlæge kontor mere attraktivt og behageligt. Der er også den mere moderne tilgang defineret af fed farver og enkelhed. Hver zone har sin egen definerende farve, en virkelig interessant strategi, der også kan bruges hjemme, især til at adskille zoner, der deler samme plan.

Dental INN.

Dental INN (i Viernheim, Tyskland) har et indretning, der ser rigtig sejt ud, hvis det er tilpasset et privat hjem. Forestil dig den organisk formede ø i køkkenet, adskille områderne i en åben grundplan og de glasvægge med skovtryk på badeværelset eller tilpasset til at fungere som glasdøre, der adskiller indendørs og udendørs områder.

Barcelona Clinic.

En rolig og afslappet atmosfære i meget vigtig i en tandklinik. For at opnå det for dette rum i Barcelona brugte designteamet massivt træ til at skabe skulpturelle elementer til vægge og lofter og vertikale haver for at bringe naturen på en subtil, men iøjnefaldende måde. Begge disse design strategier kunne anvendes, når du planlægger et moderne remodel til dit eget hjem.

Dental Angels.

MoreINSPIRATION
  • Ryd hvid tandpleje kontor indretning i Spanien
  • Stamboldžioski Dental Studio af Enota
  • Industrial Home Office Designs til et simpelt og professionelt udseende

Hovedproblemet med tandklinikker generelt er, at de er hvide, kolde og sterile rum. Farven er imidlertid ikke problemet. Det er den måde du bruger det på, og hvordan du kombinerer det med udsøgt arkitektur for at få det sofistikerede og unikke udseende, som YLAB Arquitectos har skabt til Dental Angels i Barcelona, ​​Spanien. Ikke for lurvet, er det?

Klinik i Lissabon.

Andre designere forsøger at holde sig væk fra hvide, kolde decors som muligt. I forbindelse med denne tandklinik i Lissabon anvender Pedra Silva Architects en mørk farvepalet, men kun for de sociale og modtagende områder. Dette skaber en klar skelnen mellem miljøerne. De egentlige behandlingsområder er designet til at føle sig lyse, rolige og hygiejniske. Ikke en dårlig måde at differentiere funktionerne i et stort rum.

Tandlægeklinik.

I Porto, Portugal, er der denne tandklinik designet af Paulo Merlini, der let kunne forveksles med en privat bolig. Udformningen, indretningen, møblerne og tilbehørne peger alle i retningen. En velkendt følelse af ro og komfort definerer hele klinikken. Selv behandlingsrummet føles fredeligt og afslappende. Læn dig tilbage og slappet af i stolen overfor en vegetationskasse. Denne funktion ville se perfekt ud i et master badeværelse eller inde i et zen soveværelse.

Dental Bliss.

Integreret Field sætte et spejlfuldt spin på deres design til Dental Bliss, en klinik i Bangkok, Thailand. Selv om farveskemaet er temmelig grundlæggende, har interiøret denne varme og afslappende stemning, som normalt definerer komfortable siddepladser og stuer i private hjem. Venterområdet har en hel masse kuber i to forskellige nuancer af hvidt og indhyllet i læder. De kan frit flyttes og bruges til at oprette brugerdefinerede siddepladser. En super praktisk og modulær ide til moderne stuer.

Kids Themed.

At gå til tandlægen er en temmelig skræmmende oplevelse, selv som en voksen, men kan du huske hvor skræmmende dette var som barn? Hvis der kun var en klinik, der så ud som dette igen da. Dette tandpleje er designet som en forlystelsespark.Du har The Adventurer værelse med en kombination af safari, udforskning og jungle-tema elementer, med farverige vægmalerier og sjove tilbehør såsom en skattekiste, en genie lampe og andre sådanne detaljer. Du kan bruge dette som inspiration, når du designer dit barns værelse. {Fundet på embellishmentskids}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar